2777
2789
عنوان

فقط متاهل ها بیان❌

250 بازدید | 17 پست

لطفا فقط خانمای متاهل جواب بدن

شما چقدر روی‌ همسرتون حساسین؟مثلا چه کاری انجام بده اون حس حسادتتون تحریک‌ میشه و ناراحت میشین

میخوام بدونم حساسیت من طبیعیه یا زیاد و کمه🤦🏻‍♀️

دیدی دلشوره هام بیجا نبودن💔

اگه با یه خانم دست بده ناراحت میشم

چون خودمم این کارو نمی کنم متقابلا

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسادت ندارم

بدون من تصمیم گیری کنن ناراحت میشم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

چه حساسیتی؟ ایشون 3 تا کارمند خانم و یک خواهر دارن 

به هیچ عنوان برام اهمیتی ندارن رابطه های همسرم اگر منظورتون اینه چون همسرمو و خودمو میشناسم

حسود نیستم 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

خب چقدر

خیلی

کلا طاقت ندارم کسی بهش چیزی بگه،کسی ناراحتش کنه،....

قبلا شکاک هم بودم الان بهتر شدم

و چیزی که ناراحتم میکنه اینه که منو نادیده بگیره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

کلا هرکاری کنه حساسم و میدونه...ولی چون اخلاق گندمو میدونه کاری نمیکنه زیاد که به دو قسمت تقسیمش کنم...جدا از شوخی همسرم زیاد اونطوری نیس که حسودی کنم ولی خوب من حساسم زیاد

چه حساسیتی؟ ایشون 3 تا کارمند خانم و یک خواهر دارن به هیچ عنوان برام اهمیتی ندارن رابطه های همسرم اگ ...

خواهرش که نه

ولی مثلا روی همکارای خانمش حساس نیستی؟

کلا هرکاری کنه حساسم و میدونه...ولی چون اخلاق گندمو میدونه کاری نمیکنه زیاد که به دو قسمت تقسیمش کنم ...

دقیقا مثل منی ماهم همینطوریم حس میکنم این حساسیتم زیاده ولی