2777
2789

سلام دوستان. پسرم تازه سه سالش تموم شده. خیلی وقته می‌تونه ادرار و مدفوعش رو کنترل کنه، ولی مشکل اینه که تا پوشکش نکنم حاضر نمیشه دستشویی کنه.

همین دو روز پیش از ۹ شب تا ۴ بعد از ظهر فرداش پوشکش نکردم، هیچ کاری نکرد!

دیگه دیدم خوابش میاد، گفتم تا خوابش ببره جاشو خیس می‌کنه و بیدار میشه، پوشکش کردم.

فعلا می‌خوام یه مدت دست نگه دارم و اصلا در این مورد چیزی بهش نگم، بعد دوباره شروع کنم. ولی می‌دونم که باز هم مقاومت میکنه، به نظرتون چی کار کنم؟

البته بچه اولم هم همینطور بود، ولی بالاخره با اصرار و یه کم تشر حاضر شد همکاری کنه. این یکی فعلا حاضر نشده، تازه خیلی هم روحیه حساسی داره.

یه روانشناسی گفت وقتی تصمیم گرفتین از پوشک بگیرین ، دیگه تـــــــــمــــــــــــام

تحت هیچ شرایطی دوباره پوشک نبندین

چون بچه یاد میگیره پوشک رو شَرطی کنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر عمو منم همین مشکل رو با پسرش داشتیه سوسک پلاستیکی گرف انداخت تو جلد مای بی بیبه پسرش گف یه مای ...

عزیزم 😅😅😅

این بچه من خیلی حساس و ترسوئه، اصلا دلم نمیاد اذیتش کنم

یه روانشناسی گفت وقتی تصمیم گرفتین از پوشک بگیرین ، دیگه تـــــــــمــــــــــــامتحت هیچ شرایطی دوب ...

آره شوهرمم میگه نباید پوشکش کنی، ولی بدون اینکه آمادگی این کارو داشته باشیم شروع کردیم متاسفانه.

تازه دفعه قبل آخرش بچم گریه میکرد که دلم درد میکنه، ولی جیش نمیکرد، زهره ترک شدیم، فکر کردیم شاش بند شده.

ستاره خانم با این مشکل چکار کردین حل شد ؟ پسر منم دقیقا همین مشکل داره نمیدونم چکارکنم

سلام. نه خیر هنوز حل نشده.

سه روز پیش برای اولین بار وقتی سرپا گرفتمش جیش کرد، خیلی خوشحال شدم فکر کردم دیگه تمومه. ولی بعدش بازم برگشت سر نقطه اول.

یه کم اصرار کردیم دیدیم انگار داره اذیت میشه، شب تو خواب گریه می‌کنه! دوباره پوشکش کردم.