2777
2789

دیروز رفتیم خونشون توی روستا میشینن،یکم که گذشت شروع کرد مسخره یکی از فامیل هام،بعد داییمو مسخره کرد ناگفته نماند که داییم انسان درستیه و زحمت کش خیلی هم وضعش خوبه منم گفتم چرا به داییم حرف میزنی بی ادب،بعد شروع کرد شوهر خالم رو مسخره کردن اون و باباش ،شوهر خالم هم قیافش هم وضعش هم موقعیتش از اینا بهتره ،مامانش هم گفت خاله ت از کار افتاده شده،بعد جالب اینه خالم از این جوونتره و ماشالا سرحاله خودش تمام کارهای باغشو انجام میده ،،،اومدیم خونه منم بهش گفتم یعنی بابای تو بهتره یا فلانی ؟؟گفت گوه نخور ...من واقعا حالم ازش بهم میخوره ،،از دیشب تا حالا با هم حرف نزدیم...من نمیدونم این ازدواج از کجا سر راه من پیدا شد 

خب تو هم خوبیاشونو تعریف میکردی بعد میگفتی نکنه به خاطر این خصوصیات خوبی که دارن میسوزید؟. 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.