2777
2789
عنوان

قهر کرده

176 بازدید | 31 پست

دیشب همسرمو دخترم دعوانشون شد

یعنی فقط همسرم دعوا کرد

هرچی از دهنش درومد گفت

که مثلاً چاقی 

قبلاً درمورد قدش تاپیک زدم 

همونجا درمورد اضافه وزن هم صحبت کردم 

قیافه است بیرخته

و.....

اونم هیچی نگفتم فقط صبح ساعت پنج نیم رفت بیرون الانم  که اومده نه صحبتی نه چیزی فقط رفته تو اتاقش

نمیدونم چرا همسرم اینطوری می‌کنه تازه این رفتار رو داره

دخترمونم میگه که منم امسال میرم شهرستان  

حقیقتا خسته شدم از این کاراش 

مهم تر از اون نمیدونم با غرور خورد شده دخترم چیکار

کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اینکارو با دخترتون میکنین الان روحیش داغونه چند ساله دیگ هم اثرات بد میزانه روش افسردگی و دوری تنفر

کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره
18

مگه باباش نیست

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

به دخترت میگه چاقی؟شما چی جواب دادی وای قلبم تو هم بگو چاق باشی بهتر از اینه که گاو باشی

اصلا ب باباعه چ ربطی داره بعضی از مردا حتی تو شخصی ترین چیزام دخالت میکنن از صدتا خاله زنک بدترن 

به دخترت میگه چاقی؟شما چی جواب دادی وای قلبم تو هم بگو چاق باشی بهتر از اینه که گاو باشی

اصلا اخلاقش به کل عوض شده 

دیوونم کرده

نمیفهممش

یا با پسرمونم سر جدال داره یا بااین طفلی

نه. چون کارمندیم ساعت6باید سرکار باشیم همسرم ساعت5/10میره

عزیزم منظورم اینه که دخترت باباشه یا ناپدریشه چون این رفتارو یه ناپدری میتونه داشته باشه با یه دختر

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اصلا ب باباعه چ ربطی داره بعضی از مردا حتی تو شخصی ترین چیزام دخالت میکنن از صدتا خاله زنک بدترن

رفتار دیشبش خیلی بد تازه اعتماد به نفسش رو پیدا کردن دخترم

بعد باش از این حرفا میزنه

میخواد نظر بده محترمانه فکر بچش باشه بگه بابا بیا ببرمت باشگاه بیا فلان تمرین انجام بده این روند غذایی پیش بگیر

آدم یه چیزای میخونه تا فیها خالدونش میسوزه 

رفتار دیشبش خیلی بد تازه اعتماد به نفسش رو پیدا کردن دخترمبعد باش از این حرفا میزنه

شما چیکاره ای؟ چرا با همسرتون حرف نمیزنین دختر خونده ک‌نیست دخترتونه نمیدونم چرا کسایی ک لیاقت بچه دار شدن بچه ندارن باز شکر خدا 

میخواد نظر بده محترمانه فکر بچش باشه بگه بابا بیا ببرمت باشگاه بیا فلان تمرین انجام بده این روند غذا ...

اصلا چاق نیست 

قبلاً بوده الانم راه می‌ره میگه میترسم چاق بشم

بعد یهو شوهرم اومده میگه

چاق  شدی زشت شدی 

با این وضع  میخوای بری دانشگاه