2777
2789
عنوان

میگ اونی نیستی ک میخام ولی باید اونی بشی ک میخام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 76 پست
میگم بهش ازدواج دو طرفه اس تا احترام و ارامش ندی توقع نداشته باش پس بگیری میگ بدم میاد از بحث کردنا ...

وای خیلی کارت سخته..متاسقانه طرفت ی  ادم نفهمه..کسی ک نمیخاد بفهمه..خدا کمکت کنه

حرفاش قشنگه اما واقعیت خیلی وحشتناکه

دقیقا میدونی از چی ناراحت میشم میگ تنها تو این مدلی هستی اخه من فقط زیر بار حرفای زورش نمیرم 😅مثلا ما هنو ازدواج نکردیم میگ حوصله ندارم فردا بگم بریم خونه خواهرم عمه ام خالم فامیلام تو روم بمونی بگی نمیام 

میگم بند خدا من چیکار فامیلات دارم اصلا من راجب این قضیه اصلا حرف نزنم میگ ن از چارد گرفتنت مشخصه نمیای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخایم عقد بکنیم بعد این ایام اینقدر ازش میترسم ک خودم همش دارم عقب میندازم

وااای🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀دخترررر نکن

به هر کی میپرستی اینو انتخاب نکن

دیونت میکنه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

این رفتاراش از دوست داشتن نیست .

فکر نکن خیلی بهت توجه داره یا از محبتشه

این از روان خرابشه

امیدوارم‌پشیمون بشی و منطقی فکر کنی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
میخایم عقد بکنیم بعد این ایام اینقدر ازش میترسم ک خودم همش دارم عقب میندازم

تورو خدا نکن.بیچاره میشی..اونایی ک قبل عقد خوب بودن بعد عقد گندشون دراومد..اونوقت تو میخای با این عقد کنی..خاهرانه بت میگم عشق و علاقه بعد دوروز  عادی میشه اخلاق و طرز وفکرشه ک قراره باشون زندگی کنی.خوب فکر  کن.این دوست دارم گفتنا عادی میشه

این رفتاراش از دوست داشتن نیست .فکر نکن خیلی بهت توجه داره یا از محبتشهاین از روان خرابشهامیدوارم‌پش ...

بخدا پشیمون شدم  

کلا متوجه اینم شدم ک  از رو خودخواهیه حتی خواستن من چون دوماه بی خبر رفت ککش نگزید الان میگ  گذشته مال گذشته اس😐کلا راجب دو‌ماه پیش نمیخاد هیچی بگ و بشنوه

[QUOTE=346521747]تورو خدا نکن.بیچاره میشی..اونایی ک قبل عقد خوب بودن بعد عقد گندشون دراومد..اونوقت تو میخای با این عق ...[/QUOTEممنون از محبتت عزیزم

اره با توجه ک تاپیکایی ک تو این سایت میبینم ی ذره تجربه پیدا کردم و الان مطمعنم ک نمیخامش هرچند اذیت میشم  ندبخاطر عشق اینا چون دیگ اعتمادم نابود میشه