2777
2789
عنوان

میگ اونی نیستی ک میخام ولی باید اونی بشی ک میخام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 76 پست
بخدا پشیمون شدم کلا متوجه اینم شدم ک از رو خودخواهیه حتی خواستن من چون دوماه بی خبر رفت ککش نگزید ...

خب خداروشکر که پشیمونی

اصلا تحت تاثیر حرفاش قرار نگیر

باور کن همین‌جملش که میگه تو باید اونی‌بشی که من‌میخوام

کاملا از روی خودشیفتگی و مرض هست

خیلی سخته با اینجور آدما زندگی‌کنی

اصلا نترس دلتو محکم کن جواب رد بده

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
اینک بهش گفتم نمیخام دیگ ازدواج کنم گفت ن باید بشه نمیتونم نداریم

ولش کن اینو . جواب رد بده

ماشه که روی سرت نیس

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خداروشکر که پشیمونیاصلا تحت تاثیر حرفاش قرار نگیرباور کن همین‌جملش که میگه تو باید اونی‌بشی که من ...

اره ی چند وقت دیگ میرم حضوری میبینمش و حرفامو میگم بهش ک من همینم البته قبلا هم گفتم من همینم میخای بخوای نمیخای نخواه گفت میخام ولی باید عوض شی😐

ولی اینبار محکم تر میگم من ی دختر مستقل سرتقم 

مرسی از هم فکریت عزیزم  ماچ از کله ات 

اره ی چند وقت دیگ میرم حضوری میبینمش و حرفامو میگم بهش ک من همینم البته قبلا هم گفتم من همینم میخای ...

قربونت❤️

[QUOTE=346521747]تورو خدا نکن.بیچاره میشی..اونایی ک قبل عقد خوب بودن بعد عقد گندشون دراومد..اونوقت ت ...

تو تنها نیستی..طبیعیه ک تا یمدت حالت خوب نباشه..ولی زود نرو تو ی رابطه دیگه یا زود ازدواج نکن ..بزار یمدت بکذره کم کم خوب میشی همه ادما مث  هم نیستن

تو تنها نیستی..طبیعیه ک تا یمدت حالت خوب نباشه..ولی زود نرو تو ی رابطه دیگه یا زود ازدواج نکن ..بزار ...

ما بعد ده سال بعد‌کلی سختی و بدبختی داشتیم بهم میرسیدیم

خوبه بچه نیستی..پس عاقلانه تصمیم بگیر.ازدواج زمانش مهم نیست ادمش مهمه

یجورایی باهم بزرگ شدیم ده سالی هست بعد این مدت تازه بابام راضی شد همونی رو ک خودم میخام انتخاب کنم و الان ب بن بست رسیدم

ما بعد ده سال بعد‌کلی سختی و بدبختی داشتیم بهم میرسیدیم

خیلی از ادما متاسفانه همه تلاش  و علاقشون تا زمانیه ک بدست میارن..بعدش یکاری میکنن ک خودت ولشون کنی.برای  من ک اینطور بود..امیدوارم برای  تو نباشه

اصلا باهاش نمون این ادم مشکل داره پیرت میکنه 

تاپیک اخرمو بخون 

الانم خواهرم حامله است ولش کرده به امون خدا میگه تو اونی ک من میخوام نمیشی منم نمیتونم باهات تو یه خونه باشم همش هم یه سره فحشش میده زن حامله رو داغون کرده

اصلا باهاش نمون این ادم مشکل داره پیرت میکنه تاپیک اخرمو بخون الانم خواهرم حامله است ولش کرده به امو ...

متاسفانه تو اکثر رابطه های  غلط  دختران ک حروم میشن.و البته بچه ها..

متاسفانه تو اکثر رابطه های غلط دختران ک حروم میشن.و البته بچه ها..

ما داریم دوروبرمون ک مردا خوب باشن یکیش شوهر خودم 

حداقل میدونم دیکتاتور نیست و منطقیه 

ولی ایشون اصلا معلوم نیست چی میخوان،خدا هدایتش کنه چون هرچی میکنه با بچه خودش میکنه یه بچه بیمار و سرتخ خواهد شد چون تو ارامش نبوده

ما داریم دوروبرمون ک مردا خوب باشن یکیش شوهر خودم حداقل میدونم دیکتاتور نیست و منطقیه ولی ایشون اصلا ...

متاسفانه دور وبر خودمونم ازاین مردای  مریض هست..بچه هاش ا خودت بدتر شدن..اینا نتیجه تربیت بد خانواده هاست

بنظرم پیش ی مشاور برو..خوب سبک سنگین کن...و بعد تصمیم بگیر..نه بر اساس حرفای ما.ووون واقعا اکه بعد ...

من خیلی فک کردم 

مشاوره رفتیم هم‌من هم‌اون هم باهم

اره درست میگی حتی خود من احساسم و علاقم تا زمانی ک نشد و‌محال بود بیشتر از الان بودش 

الان فقط میگم من قرار نیست خودمو بدبخت کنم نصف جوونیم و نوجوانیم پاش موندم تمام روزام چ با گریه بوده چ‌منتظر

حتی ب چشش نیومده حتی اون روز داشت رزومه ی زندگیشو پیشرفتاشو اینک ذره ذره رشد کرده خودش تنها و  ب اینجا رسیده رو بهم میگفت بهش گفتم انگار داری برا ی دختر غریبه میگیشون  مگ من پا ب پات نیومدم مگ من تو شادی و غمت نبودم تو پیشرفت و ضررت کنارت نبودم از وقتی دانشجودی تا الان ک ی سرمایه داری من نبودم الان داری پله پله پیشرفتتو برام توضیح میدی مگ من ی دختر غریبم  هیچی نگفت اولش بعدش گفت تو جریانشون بودی اما سختیایی ک کشیدمو تو نکشیدی ناراحت شدم همون لحظه با خودم گفتم نسا ولش کن این دیگ برا تو تموم شده اس حتی جای بحثم نداره فقط باید دید و فاصله گرفت