2777
2789
عنوان

میگ اونی نیستی ک میخام ولی باید اونی بشی ک میخام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 76 پست
متاسفانه دور وبر خودمونم ازاین مردای مریض هست..بچه هاش ا خودت بدتر شدن..اینا نتیجه تربیت بد خانواده ...

دقیقا مادرش ادم بد دهن و با همه قهره،پسراشم به خودش کشیدن اوایل تمام زورشو میزد خواهرمو تنها کنه حریفش نشد جور دیگه اقدام کرد الانم ک پدرش تو دعوا فوت شده کلا قطع کرده به خواهرمم میگه نمیام نمیخوام ببینمت ولی بچه رو میگه میخوام خط بیافته شکایت میکنم و فلان

من خیلی فک کردم مشاوره رفتیم هم‌من هم‌اون هم باهم اره درست میگی حتی خود من احساسم و علاقم تا زمانی ک ...

خوبه ک خودت ب  این نتیجه رسیدی.باور کن رها کردن ی رابطه غلط بهترین کاریه ک در حق خودت میکنی..همیشه میکم ازدواج باید عاقلانه باشه.البته با عشق..کسی ک ادم تو باشه تو رو ب شک نمیندازه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مادرش ادم بد دهن و با همه قهره،پسراشم به خودش کشیدن اوایل تمام زورشو میزد خواهرمو تنها کنه حری ...

کاش دخترا از این ادما بچه دار نشن..هرچقدزودتر تموم کنه این رابطرو بهتره..واقعا راست میکن قبل از ازدواج اول باید نکاه ب  خانواده طرف کرد.ی خانواده مشگل  دار قطعا ی ادم سالم تحویل جامعه نمیده

اصلا باهاش نمون این ادم مشکل داره پیرت میکنه تاپیک اخرمو بخون الانم خواهرم حامله است ولش کرده به امو ...

همینو حس کردم شبا ک تو تختم ب دو ساعت بعد ک‌نگاه میکنم خودمو ی زن بی عزت نفس میبینم ک با اینک همه کار میکنم ب چشش بیام باز میگ تو مریضی تو مشکل داری  لرز ب جونم می افته ک هنوز تو چاله ام میتونم خودمو تو چاه نندازم و خیلی قوی دارم روش فک میکنم 

حتما میخونم عزیزم

تجربه های امثال شماها باعث شد بشینم با عقل تصمبمم بگیرم وگرن زودتر از اینا ازدواج میکردم باهاش

با بلاک آشنا شدی یا اشنات کنم؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
همینو حس کردم شبا ک تو تختم ب دو ساعت بعد ک‌نگاه میکنم خودمو ی زن بی عزت نفس میبینم ک با اینک همه کا ...

الانم واس تصمیم درست دیر نیست عزیزم.خودتو اذیت نکن.همین ک الانم فهمیدی این ادم سمیه خداروشکر کن.خدادوست داشته

خوبه ک خودت ب این نتیجه رسیدی.باور کن رها کردن ی رابطه غلط بهترین کاریه ک در حق خودت میکنی..همیشه م ...

عشق بیچارم کرد 

مادرمو  ازم گرفت نفهمیدم چطور بزرگ شدم 

بخدا عشق خیلی خطرناک دوست داشتن باشه در حد معقول ک کورت نکنه بدونی کجا پاتو میذاری 

عشق بیچارم کرد مادرمو ازم گرفت نفهمیدم چطور بزرگ شدم بخدا عشق خیلی خطرناک دوست داشتن باشه در حد معق ...

میفهممت..پای ادم اشتبا موندنو خوب میفهمم..ده سال بهتر از ی عمره

الانم واس تصمیم درست دیر نیست عزیزم.خودتو اذیت نکن.همین ک الانم فهمیدی این ادم سمیه خداروشکر کن.خداد ...

مرسی  از همدردی و راهنماییت عزیزم  خوشحالم ک ادمای خوب هنوز هستن❤️🥰

همینو حس کردم شبا ک تو تختم ب دو ساعت بعد ک‌نگاه میکنم خودمو ی زن بی عزت نفس میبینم ک با اینک همه کا ...

ادمی ک یه عقیده داشته باشه تا بیمار باشه خیلی فرق داره شوهر من خیلی خشک مذهب بود با گذشت زمان بهتر شد 

ولی شوهر ابجیم انگار از بهشت امده بود ولی یهو تو عقد زد تو دهن ابجیم ک چرا گفتی از این خیابون نریم 

بعد از اونم بخاطر ماها هی باهاش دعوا میکرد ک چرا فلانی امد تو خونتون اخم داشت برای من اخم کرده بود میگرفت کتکش میزد 

حالا خودش اصلا خانواده نداشت مادرش فقط وقت کار میومد میگفت بیا کارمو انجام بده 

حتی امد خونمون تو روز بله برون به ابجیم گفتم فلانی کمر مادرشوهرشو ماساژ داده توهم باید بدی 

اول میگفت دست به سیاه سفید نمیزنه خونم ولی همین ک خرشون از پل گذشت امدن گفتن نوکر مادرش بشه تا خواهرمم مخالفت میکرد شوهرش میزدش اخر کار به جایی رسید ک خواهرم گفت نمیام اینم چون زورش نمیرسید فقط فحشای ناموسی میداد 

با بلاک آشنا شدی یا اشنات کنم؟

اخه رابطه ما چیزی  نیست ک بلاک شه و تموم شه چون کل خانوادش با کل خانوادم در ارتباط هستن  با جواب ندادن من فقط اعصابم بهم میریزه  بلاک برا وقتیه ک رابطه معمولی باشه

ادمی ک یه عقیده داشته باشه تا بیمار باشه خیلی فرق داره شوهر من خیلی خشک مذهب بود با گذشت زمان بهتر ش ...

خدایا  شوهرتونو  نگ داره ...همین رفتارا همین کارا اون موقع ک بابام میگفت اگ دخترمو  بسپارم ب سگ گله خیالم اسوده تر  میگفت ن من همونم ک تو میخایش از من بهتر پدرت پیدا‌نمیکنه اگ تو خونه ی بابات اخ گفتی من نمیذارم تو خونم حتی تو ذهنتم خطور کنه بهترین خونه بهترین ماشین بهترین جشن میگم زنم اینجا نمیاد اونو نمیخاد اینو نمیکنه حالا من اصلا نمیگفتم اینارو‌میخاما ولی الان باید با من بیای مراسم خاکسپاری   فامیل هفت پشت غریبه باید تو‌خونه ی صدمتریم زندگی کنی باید تو تمام کارام پشتم باشی باید مراقب خانوادم باشی چون من بزرگشونم باید خونه فک و فامیلام بیای باید‌مطیع گفته هام باشی  بجاش منم عاشقتم😐😂بعد من مشکلی ندارم اوکی انجام میدم ولی مطیع اخه  من ادبم اگ حاکم باشه کارای رو درست و انسان دوستانه اس بدون اینک تو بهم بگی انجام میدم خودکار اخه

چرا سرتقی؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".