2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته ششم

4376 بازدید | 28 پست

دارم میمیرم از ترس و نگرانی😓😓😓

دیروز زیاد تو ماشین نشستم 

امروز صبح ی لک صورتی دیدم الانم دستمال کشیدم یکم رنگ قهوه ای گرفت دقیقا امروز ۶هفتم شد

دکتر بهم شیاف نداده گفت تا قبل قلب نمیشه استفاده کرد

چیکار کنم چی میشه یعنی😭😭😭

تورو خدا راهنمایین کنین

گفتم اگ تا فردا خوب نشدم برم دکتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت مطلق کن زیر باسنت بالشت بذار نگران هم نباش

من اینجوری شدم خودم شیاف گرفتم زدم یه هفته بعدم رفتم سونو خداروشکر قلب داشت

خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

ببین من طبق تجربه خودم میگم بهتره شیاف استفاده کنی اگر درد هم نداری و بتات هم نرمال بوده.بعد یه هفته هم برو سونو اگر این مدت مشکلی پیش نیومد

خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

عزیزم خیلیا این مشکل دارن فقط استراحت کن نزدیکی نکن پله بالا پایین نرو 

چیزی نیست بابتش انقدر استرس داشته باشی 

منم لکه بینی داشتم تو ماه های بالاتر حتی خونریزی کردم مشکلم با شیاف و آمپول کنترل شده الان ماه هفتم 

فقط دارم اشک میریزم

عزیزم گریه نکن گلم

من سر دخترم خون میومد قشنگ اما خداروشکر صدای جیغ دخترم داره میاددددد دیونه شدم الان  

فقط دارم اشک میریزم

منم تو موقعیت تو بودم فک میکردم دنیا به آخر رسیده الان که ماه هفتم و با چالش های بزرگ تری روبرو هستم میفهمم لکه بینی پیش پا افتاده ترین مشکل تو بارداریه که با مراعات کردن به راحتی کنترل میشه پس الکی استرس به خودت و بچت نده فقط استراحت کن