2777
2789

شما به عنوان یک خانم احساس کردین کار کردن با مدیرعامل خانم چالشی تره؟

بخصوص من حس میکنم که رفتارشون با مثلا کارمندای خانمشون سختگیرانه تره تا کارمندای آقا و اصلا به خانما اجازه بیشتر برای پیشرفت نمیدن به خصوص تو کارهای فنی و خیلی بدرفتار میکردن و بهم میگف سطح تو رو نمیبینم فلان کار فنی رو انجام بدی در حالی که یه پسری که از نظر دانش و تجربه از من پایینتر بود رو میفرستاد اون کار رو انجام بده

نمیگم مدیرعامل آقا خوبه ولی برای من همیشه مدیر زن چالشی تر بود

نظر شما چیه؟

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم یه مدت مدیر عامل شرکتمون بود خیییییلی سخت گیر بود مو رو از ماست میکشید بیرون،اکثرا ناراضی بود ...

وای دقیقا خیلی ریزبینی های الکی دارن که نه تنها لازم نیست بلکه هم سرعت کار رو کم میکنه هم آدم رو دچار فرسایش میکنه

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝