2777
2789

سلام خانمها من شرایط پیاده روی ندارم بخصوص توی گرما

به نظرتون خوبه بخرم باشرایط قسطی؟

وزنم زیاده کم میشم درکنارسالم خوری؟

اگه تجربه استفاده دارین بگین لطفا

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بله موثر هست ولی مثلاً نیم ساعت بیشتر ممکنه به کمر آسیب برسه سرعتش هم باید متعادل باشه نه خیلی یواش نه تند 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله موثر هست ولی مثلاً نیم ساعت بیشتر ممکنه به کمر آسیب برسه سرعتش هم باید متعادل باشه نه خیلی یواش ...

آره از کم شروع میکنم

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

کم کم تبدیل به جا لباسی میشه .

تردمیل هم بیشتر از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه نمی تونی استفاده کنی چون اسیب نی زنه .

منم خواستم بخرم که کلا پشیمون شدم .

البته قبلا هم داشتم .

گفتم می رم باسگاه و اونجا هم برنامه دارن که باید با تردمیل ۱۵ دقیقه بری . 

چه کاریه که بخرم و هزینه استهلاک و.  بدم 

مامانم داره خیلی خوبه من تو یه هفته قشنگ ۵کیلو کم کردم

چقدر میرفتی روش؟

بعداگه تازه خریدی قیمتش رامیگی

کم کم تبدیل به جا لباسی میشه .تردمیل هم بیشتر از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه نمی تونی استفاده کنی چون اسیب نی زنه ...

جالباسی رادرست گفتی چن جا دیدم😁

ولی خب باشگاه نمیتونم برم

میگم لااقل بااین تحرک داشته باشم

هر روز روزی سه ساعت با سرعت مختلف دست دوم خرید ۱۱ پارسال

آسیب نمیزد روزی سه سااااعت؟؟؟؟  

حتماخیلی اضافه وزن نداشتی

جالباسی رادرست گفتی چن جا دیدم😁ولی خب باشگاه نمیتونم برممیگم لااقل بااین تحرک داشته باشم

اگر واقعااااا برنامه داشته باشی خوبه .

کنارشم حتما باید ورزش کنی و فقط،تکیه به تردمیل نداشته باشی . 

آسیب نمیزد روزی سه سااااعت؟؟؟؟ حتماخیلی اضافه وزن نداشتی

با وجود دیسک شدید کمر نه هیچ آسیبی نزد و پشت سره هم نمی‌رفتم مابینش استراحت میکردم و باشیب نمی‌رفتم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

اگر واقعااااا برنامه داشته باشی خوبه .کنارشم حتما باید ورزش کنی و فقط،تکیه به تردمیل نداشته باشی .

👌👌🌹

با وجود دیسک شدید کمر نه هیچ آسیبی نزد و پشت سره هم نمی‌رفتم مابینش استراحت میکردم و باشیب نمی‌رفتم

👏👏🌹