2777
2789
عنوان

پدر شوهرم گف شالتو سرت کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 46 پست
من کاری ب شال سر کردنت ندارمفقط طبق تجربه بهت میگمپسری ک لحن بیانش این باشه و حرمت پدرشو نگه ندارهقط ...

✅️

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا به کاربر میگه به خودتم توهین میکنه و بدبخت میشی و...

شوهر بچه ننه خوب نیست

اما شوهری هم که به پدر خودش میگه پدرشو در میارم خوب نیس

بین این دو خیلی فرقه

فکر کن شوهرت از حرف پدرت ناراحت شه تو صدسال دیگه میگی پدر پدرمو درمیارم؟

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
شوهر بچه ننه خوب نیستاما شوهری هم که به پدر خودش میگه پدرشو در میارم خوب نیسبین این دو خیلی فرقهفکر ...

نه

ولی پدرش انقد در حقش بدی کرده که خستس از دستش تازگیا از خونه بیرونش کرده بود خونه ی ما میموند 

شوهرم پول نداشت رفته بودیم مسافرت 

باباش بهش پول نداد که پیش من صایع تشه بابای من ۲تومن ریخت به حستبم که پیش نامزدم کم نیارم منم همشو دادم به نامزدم 

اون میبینه خانواده ی من به من و اون چه ارزشی میدن و خانواده ی اون چه ارزشی اینارو میبینه اونطوری میکه

خیلی لوسی تمام

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

نهولی پدرش انقد در حقش بدی کرده که خستس از دستش تازگیا از خونه بیرونش کرده بود خونه ی ما میموند شوهر ...

معمولا پسرایی که از خانواده حمایت نمیبینن اینطور میشن

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
نهولی پدرش انقد در حقش بدی کرده که خستس از دستش تازگیا از خونه بیرونش کرده بود خونه ی ما میموند شوهر ...

بدی کرده یعنی دقیقا چی؟ 

چون گاهی اوقات توقعات ما نادرسته ولی خودمون رو حق میدونیم.

یعنی برای مسافرت ، پدر همسرت باید براش پول بریزه ؟ 

عزیزم همین اول زندگی یادت باشه که به حرف بزرگترها احترام بگذاری و سریع گارد نگیری در مقابلشون 

در ضمن من اگر بودم سریع به همسرم تذکر می دادم که در مورد پدرش حق نداره اینجوری حرف بزنه

برادرشوهرم اوایل ازدواج کلی به پدر و مادرشوهرم بی احترامی می کرد که چرا اینجور گفتی به زنم زنش هم ذوق مرگ بود 

و تند و تند چغولی بابا و مامانه رو می کرد

مادرشوهرم که خدابیامرز شد و نیست پدر شوهرم بنده خدا کاری به کسی نداره و یه زن گرفته رفته خونه ی اون دو تا پیرزن پیرمرد کنار هم دارن زندگی می کنن کاری هم به بچه ها نداره 

گاهی بریم یه سری بزنیم پیره ولی نیازی به بچه هاش نداره

الان اون جاریم مونده با اون شوهر عوضیش زندگی ندارن با دو تا بچه گرفتاره کتک می خوره چندین بار تا پای طلاق رفته شوهرش چشم هرز و با این و اون می پره 

خلاصه دمار از روزگارش در آورده 

بله عزیزم‌پسری که به پدر مادر خودش احترام نگذاره عمرا به شما وفا کنه

چه بی سیاست 

سریع که نباید به نامزدت بگی حالا الان طرفتو میگیره چندسال دیگه میگه تو حساسی و اونا حق دارن 

مردارو نمیشناسی 

همون موقع با خنده به پدرشوهرت بگو واااا بابا منتظر بودین شالم یه ثانیه بیوفته بهم بگینا ، دستم بند بچه بود وگرنه خودم میخواستم سرم کنم 

سبک میشد دیگ گیر نمیداد

بدی کرده یعنی دقیقا چی؟ چون گاهی اوقات توقعات ما نادرسته ولی خودمون رو حق میدونیم. یعنی برای مسافرت ...

وقتی خرج خونه ی اونارو این میده تا کبریتشون پسرش میگیره وقتی پول نداره باید کمکش کنه

عجب نظرات گرانبهایی دارید کاربران عزیز😂

من چون تجربه ای ندارم صحبتی نمیکنم.☺️

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

وقتی خرج خونه ی اونارو این میده تا کبریتشون پسرش میگیره وقتی پول نداره باید کمکش کنه

این ها چیزهایی هست که نامزدت باید با خانواده ش حل کنه و ما نمیتونیم قضاوت کنیم. 

ولی در کل دلیل نمیشه اینطوری به پدرش بگه که میرم پدرش رو درمیارم ! 

اگر هم مخالفتی یا اعتراضی یا مسئله ای وجود داره ، نامزدت باید محترمانه حرفش رو بزنه و راه حل درست پیدا کنه.

ببین من تو پرقو بزرگ شدم از گل نازکتر بهم گفته نشده بایدم لوس باشم

ربطی نداره ابنی که بت میگم رو نذار پای هیچ چیز دیگه جز یه نصیحت دوستانه 

زندگی فقط اون قسمت خانواده نیس پر قو  ناز و نعمت و اینارو بیخیال شو باید قوی باشی با یه حرف اینطور ریختی بهم هیچ وقت نمیتونی خوب زندگی کنی اگه ادامه بدی ابن رفتارو 

دنیا کاری به چجوری بزرگ شدنت نداره خودش بزرگت میکنه مراقب باش

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐