2777
2789
عنوان

پدر شوهرم گف شالتو سرت کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرو خونه شون بابا، 

اگرم رفتی حساااابی محجبه کن عمدن، تا پدرشوهرت میاد تو فوری خودتو جمع و جور کن شالتو سفت کن انگار متجاوز دیدی مثلن.

به شوهرتم دیگه هیچی نگو

پدرشوهرتم عین یه نامحرم هیز رفتار کن باهاش.

بچه ی هیچ خری رو هم بغل نکن. مگه ابلهی 

مهدی پاکدل جلوی دوربین و ۸میلیون ببیننده ب رعنا آزادی ور گفت شالت افتاد فک نکنم اندازه شما ناراحت شد ...

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

اگ میدونی خونوادشون مذهبیه این چیزا طبیعیه، ولی اگ نمیدونسی خب سعی کن کنار بیای چون انتخابیع که کردی

من بودم خوشحالم میشدم تو خانواده این چیزا اهمیت بدن، از خونواده های ازاد زیاد خوشم نمیاد

من کاری ب شال سر کردنت ندارم

فقط طبق تجربه بهت میگم

پسری ک لحن بیانش این باشه و حرمت پدرشو نگه نداره

قطعاااااااااااااا بدون شک واسه خودتم حرمتی قائل نمیشه

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
مهدی پاکدل جلوی دوربین و ۸میلیون ببیننده ب رعنا آزادی ور گفت شالت افتاد فک نکنم اندازه شما ناراحت شد ...

اون از ممنوع التصویری و عواقبش می ترسید بیشتر

یه عکس دیگه داره با لباس سفید که زیرش نیم تنه پوشیده اونجا نظرش یه چیز دیگه بود

اینجا بعضی کاربرها شما رو به اشتباه راهنمایی میکنن. 

یکی میگه تو روشون وایسا ، یکی میگه از همین الان جوابش رو بده و ... ! 😏

زندگی مشترک اصول خودش رو داره.

نامزدت هم نباید بگه الان میرم پدرش رو درمیارم ! 

از الان یاد بگیرید در مورد مشکلات و مسائلی که پیش میاد ، با احترام گفت و گو کنید. 

اون از ممنوع التصویری و عواقبش می ترسید بیشتریه عکس دیگه داره با لباس سفید که زیرش نیم تنه پوشیده او ...

برنامه زنده نبود اگه مشکلی داشت یا ناراحت شده بود میتونست اعلام کنن اون تیکه را پخش نکنن

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

شوهرت به پدرش گفت پدرشو درمیارم؟

این بده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".