2777
2789
عنوان

پدر شوهرم گف شالتو سرت کن

1307 بازدید | 46 پست

بچه ها من دیروز خونه ی نامزدم ایما دعوت بودم ناهارو 

بعد پسره خواهر شوهرم بغلم بود دور میزدیم تو حال باهاش که شام افتاد دور گردنم تا خواستم سز کنم پدر شوهرم لومد گف شالتو سرت کن پیش برادر شوهرت و دامادمون زشته فلان منم ناراحت شدم رفتم اناق پیش نامزدم بعد نامزدم متوجه ناراحتیم شد گف چیشده منن بهش گفتم همه چیو 

گف اشتباه کرده بهت گفته شالتو سرت کن وابسا مهمونا برن پدرشو در میارم منم هزار تا التکاس که هیچی نگو من بد میشمو...

پدر شوهرم صدام کرد گف ناراحتی ازم منم الکی گفتم نه 

بعد نیم ساعت برا اینکه من ناراحت نشم به جاریمم گف موهات بیرونه شالتو سرت کن

من چیکار کنم

اینا بهم گیر ندن و دخالت نکنن

شالتو سر کن جلو برادر شوهر و دامادشون

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

به نامزدت بگو باهاشون صحبت کنه که تو پوشش تو دخالت نکنن 

اگر کسی بخواد چیزی بگه(تذکر هم نه)در حد پیشنهاد همسرته 

نه خانوادش

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از اول باید درباره این موضوعات صحبت می کردین

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

خب دیگه اینا این مدلین اگه مشکلی داری نمیتونی یک ساعت رعایت کنی سرت نگه داری نرو به جاری اون یکی هم گفته

بعدش من بودم اصن با این پسر نمیموندم 

پسری که بخواد بره پدر پدرشو در بیاره 

و بعد حرف بزنه .....،.،،.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

حجتب تو ربطی اونا نداره،وقتی شوهرت مشکلی نداره دیگه حرف اونا برات مهم نباشه.

از الان بگو شوهرت ی جیژی بعشون بکه یا خودت تو روشون وایسا.

یعنی چی اخه.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.