2777
2789

چند سال پیش قبل ازدواجم با این پسره دوس شدم هم خوشگل بود هم پولدار هم خانواده خوب خودشم دانشجو پزشکی بود از روز اول دوستم گف ن این تورو عمرا بگیره این تورو گیر اورده این فقط میخاد با دوستاش تورو مسخره کنه منم تو ی سن مسخره ای بودم ک میترسیدم واقعا راست باشه و منو دست بندازه همش باهاش بد رفتاری کردم جوری ک اخر کات کردم الان بعد ۷ سال دیدم دوستم استوری عکس دوتایی گذاشته نوشته تولدت مبارک دکترجون امسالم بمونی برام...

خیلی حالم بده خیلبییییییییی زیاد واقعا 

الان شوهر داری چیکارس؟ 

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب 7 سال پیش احتمالا دوستت هم بچه بوده و فکرش در مورد طرف اونطوری بوده  هر چند من باور نمیکنم تو فقط تحت تاثیر دوستت رفتارت بد بوده الان چون عصبانی هستی اینطوری میگی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

میدونی من اعتقادم اینه هیچوقت چیزایی که به تو مربوط هستو نباید به هیچ دوستی بگی اونا فقط منتظر میمونن تا تورو به بدبختی بکشن

هرچند تو الان ازدواج کردی و اوتا مهم نیستن فقط از زندگیت محوشون کن

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

خیلی باهاش ارتباط ندارم فقط در حد اینستا اونم ازدواج کرد طلاق گرف الانم ک ...

بکش بیرون ازش ارزش درگیر کردن ذهنتو نداره 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

خوب 7 سال پیش احتمالا دوستت هم بچه بوده و فکرش در مورد طرف اونطوری بوده هر چند من باور نمیکنم تو فق ...

ن اصلا اینجور نبود روز اول تمام تلاشش کرد ک اون باهاش دوست بشه و نشد 

من و دوستم خیلیییییییییی با هم صمیمی بودیم از خاهرم بیشتر ختی اون زمان انقد بهش اعتماد داشتم ک فک میکردم همه حرفاش راست