2777
2789
عنوان

دوستم با دوس پسر سابقم استوری گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 75 پست
اره شغلش ازاد

اگه وضعش خوبه و همو دوست دارین دیگه غصه یه دکترونخور چون اونا تعهد ندارن و صد البته بگیر نیستن اعتقادشون اینه که پولشونو میدن هرماهم با یکی هستن

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

اگه وضعش خوبه و همو دوست دارین دیگه غصه یه دکترونخور چون اونا تعهد ندارن و صد البته بگیر نیستن اعتقا ...

اصلا ب این چیزا فک نمیکنم بیشتر ناراحت اون روزام ک چه جوری خرم کرد و تو مخم میرفت الان خودش بعد هفت سال رفته باهاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ب این چیزا فک نمیکنم بیشتر ناراحت اون روزام ک چه جوری خرم کرد و تو مخم میرفت الان خودش بعد هفت ...

بع چپت با شوهرت عشق کن 

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

بنظرتون استوریش ریپلای کنم چیزی بگم یا نه

نه فقط دیگه چکشم نکن

چقد ادما نامرد شدن،،،

زندگی همینه مردم فقط به فکر خودشونن 

اگه وضعش خوبه و همو دوست دارین دیگه غصه یه دکترونخور چون اونا تعهد ندارن و صد البته بگیر نیستن اعتقا ...

چرا همرو قضاوت اشتباه میکنی عزیزم؟؟؟

یعنی یه دکتر سالم و با خانواده هم وجود نداره؟؟؟؟؟

طرز فکر فسیل و خراب و تهمت زدن به یه قشر فقط بخاطر اینکه به اسی بگی عب نداره؟؟؟؟؟

اول فکر کن بعد صحبت کن

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اصلا ب این چیزا فک نمیکنم بیشتر ناراحت اون روزام ک چه جوری خرم کرد و تو مخم میرفت الان خودش بعد هفت ...

شوه تو دوست داری؟؟

اون پسره رو دوست داشتی؟؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
چرا همرو قضاوت اشتباه میکنی عزیزم؟؟؟یعنی یه دکتر سالم و با خانواده هم وجود نداره؟؟؟؟؟طرز فکر فسیل و ...

تو دکتری یا بینشون بودی؟ همیشه توی هرچیز استثنا وجود داره دوما این که یکی ولت کنه بره با دوستت خیلی عالیع؟ به طرز فکر خودتم توهین من

مطمئن باش. خیرش به اونم  نمیرسه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
مطمئن باش. خیرش به اونم نمیرسه

👍🏻