2777
2789

سلام دوستان

در کتابی خوندم کسانی که خیلی عصبانی هستن و از ما متنفر ان در واقع بخاطر رنج هایی هست که در زندگیشون داشتن

حالا من یک سوال دارم ازتون

ایا کسی که میره و راز های مارو فاش میکنه یا بلفرض پشت سرمون صحبت میکنه هم بخاطر همین رنج ها و نفرت های درونی خودش هست یا علت دیگه ای داره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا ادمایی که عزت نفس پایینی دارن و نمیتونن مثبت نگر باشن شروع میکنن پشت سر اینو اون بد گفتن تا به هرطریقی هست به خودشون بقبولونن مردم بدن ما خوبیم ،تنهاچیزی ک این ادمارو از پا درمیاره بی محلی کردن و بیخیال بودنه،بشنو ببین و رد شو اصلا توجه نکن حتی به روشون نیار تا بیشتر بسوزن

معمولا ادمایی که عزت نفس پایینی دارن و نمیتونن مثبت نگر باشن شروع میکنن پشت سر اینو اون بد گفتن تا ب ...

ممنون از نظرت عزیزم

یعنی میگید ربطی به این چیزی که من در کتاب خوندم نداره؟

@خربوریدان سلام شما کتاب هایی زیادی مطالعه کردید و فکر کنم بدونید پاسخ سوالم رو

سلام

میتونه دلایل مختلف داشته باشه

باید دید انگیزه اش چیه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ممنون از نظرت عزیزمیعنی میگید ربطی به این چیزی که من در کتاب خوندم نداره؟

میتونه ریشش تو خانواده و طرز فکر خونوادش باشه اما من خیلیارو میشناسم که خانواده خیلی بدی داشتن از نظر رفتار و نگرش اما خودشون بی نهایت ادمای خوب و با تفکری بودن پس نمیشه کلی جمع بست ولی به قول همون کتاب بی تاثیرم نیست

این چیزی که در کتاب خوندم میتونه باشه؟

بله 

ولی این احتمال رو هم بده که کلا نیتش چی بوده 

بی توجهی یا عدم فهمیدن اهمیت موضوع یا بدجنسی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم