2777
2789

عذاب وجدان. نگرانی دلتنگی  برای بچه هام  نمیذاره حتی یلحظه آروم باشم 

تو رو خدا واسم دعا کنید مشکلم حل بشه وبرگردم پیش بچه هام 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی میشه اون زنه بره و بعد سه سال برم پیش بچه هاماگه بشه برام مثل یه معجزه میمونه

بمیرم برات می‌دونم چی میکشی.برات دعا میکنم برگردی  چکار کردی اقدامی واسه مهریه وطلاق که نکردی؟ زنگ بزن با شوهرت صحبت کن .  دورو برامون همه رفتن زن صیغه کردن. اینو بدون اون زن جای مادر نمیشه همسرت هم اینو می‌دونه . فقط سریعتر زنگ بزن به همسرت بگو میخوای برگردی .هرچی صبر کنی اون  زن ممکنه بچه داربشه دیگه نمیره. همین امروز زنگ بزن به همسرت بگو   .اصلا دست دست نکن که هرچی بگذره دیگه چاره نداره

بمیرم برات می‌دونم چی میکشی.برات دعا میکنم برگردی چکار کردی اقدامی واسه مهریه وطلاق که نکردی؟ زنگ ب ...

واسه مهریه آره دارم میگیرم ولی دادخواست طلاق ندادم

قبلا میخواستم طلاق بگیرم ولی الان  پشیمونم 

اون خودش همینجوری آدم نبود و اخلاق نداشت از موقعی که زنه اورده دیگه جواب سلامم بزور میده 

وقتی زنگ میزنم جواب سلام نمیده و فقط فوش و توهین 

جوابمو میده 

دفعه قبل که رفتم بچه ها رو کلانتری تحویل بدم  خیلی حرف رکیک زد حتی میخواست منو بزنه 

بنظرت میشه با همچین روانی صحبت کرد؟

اگه زنگ بزنم به زنه  میشه کاری کرد چ‌ون قبلا

خودش بهم زنگ زده قبل اینکه بیاد

بمیرم برات می‌دونم چی میکشی.برات دعا میکنم برگردی چکار کردی اقدامی واسه مهریه وطلاق که نکردی؟ زنگ ب ...

اینکه میگی دورو بریامون همشون صیغه کردن یعنی چی؟

طلاق گرفتن یا نه به عنوان زن دوم؟

راستی دفعه قبل که رفتم ازم خواست پرونده پزشکی 

که تو شبکه بهداشت اونجا داشتم عوضش کنم

یعنی ممکنه بخاطر بچه دار شدن زنه باشه

خدا نابودشون کنه 

وای دارم دیوونه میشم😭

اینکه میگی دورو بریامون همشون صیغه کردن یعنی چی؟طلاق گرفتن یا نه به عنوان زن دوم؟راستی دفعه قبل که ر ...

اکثرا زن دوم صیغه کردن زن اولم بخاطر بچه ها دارن زندگی رو تحمل میکنن. یه واسطه بزرگتری بفرست بگو که میخوای برگردی

اکثرا زن دوم صیغه کردن زن اولم بخاطر بچه ها دارن زندگی رو تحمل میکنن. یه واسطه بزرگتری بفرست بگو که ...

فکر میکنی اون قبول میکنه اون اگه میخواست که تو این 

سه سال ینفر میفرستاد سراغم

بخدا اگه آدم بود اینکار میکردم خیلی بداخلاق و بددهن بعدشم فکر میکنه از روی حسادت اینکار میکنم

چند بار بهم گفت چرا ازدواج نمیکنی  شاید کسی نمیخوادت

سلام عزیزم  خوبی

یه راهنمایی ازت میخوام 

میخوام به شوهرم زنگ بزنم ولی میترسم ازش 

نمیدونم چیا بهش بگم یا چطور بگم

نمیخوام اوضاعم از این بدتر بشه

میشه بهم بگی چی بهش  بگم

سلام عزیزم خوبییه راهنمایی ازت میخوام میخوام به شوهرم زنگ بزنم ولی میترسم ازش نمیدونم چیا بهش بگم ی ...

سلام گلم تو خوبی . یبار زنگ بزن بگو می‌خوام برگردم پیش بچه هام .  اگه قبول نکرد با چند تا بزرگتر از دوطرفه بشینن صحبت کنین بگو بدون بچه هام نمیتونم می‌خوام برگردم . یا خونه جدا بگیره .  اونوقت اگه برگشتی شوهرتو با محبت میکشونی طرف خودت اون زنه رو هم ول می‌کنه مطمئن باش . شاید میخواد ترو بترسونه اونو آورده تو خونه .

سلام گلم تو خوبی . یبار زنگ بزن بگو می‌خوام برگردم پیش بچه هام . اگه قبول نکرد با چند تا بزرگتر از ...

نه راستش حالم بده تو وضعیت بدی ام

اها باشه ممنون 

چی بگم والا اگه میخواست بترسونه که با همون حکم عدم تمکین یا ازدواج مجدد  که گرفته اینکارو می‌کرد بعدشم مگه زن آوردن شوخیه 

حتما مهریه ای چیزی معین کرده جهازم که آورده