2777
2789
عنوان

همسرم اصلا تو حرف زدن دقت نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 60 پست
خب اونم خانوادشه چه اشکالی داره اون میره سرکار تو شناتو گردشتو خانواده گردیتو میری یه جمعه هفته زورت ...

احیاناا خواهرشوهر نیسی  چون اونم مجرده و هر چقد بخواییم بهش توضیح بدیم آدما تو خونه تولدشون راحترن متاسفانه خودت محکوم میشی که چرا بایه نادان باید بحث کنی وقتی خودشو زده به نفهمیدن 

خب اونم خانوادشه چه اشکالی داره اون میره سرکار تو شناتو گردشتو خانواده گردیتو میری یه جمعه هفته زورت ...

عزیزم من قبلا تعطیلات جمعه ها میرفتم 

بهم بی احترامی شد

ب همسرم میگم تو برو من نمیام

خانوادتن حق داری بهشون سر بزنی

میگه من تنها نمیرم اونا فک میکنن تو باهاشون قهری

میگم من دو هفته یبار میام

شوهر من اصلا خونه مامان من نمیاد

من تنها میرم

خب منم یجاهایی حق دارم

ادمی ک صب تا شب سرکاره

ی جمعه وقتشو بزاره برای همسرش

هروقت دلش خواست بره خونه مامانش

بحث من اینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وسط هفته بعد از سرکار شوهرت برین بیروناون مادر بیچاره هفته ای یه بار هم پسره شو نبینه یعنی؟ عجب ع ...

بعدشم عزیزم کی جلوی پسرشو گرفته

همیشه بهش میگم هروخت دلت میخاد برو خونه مامانت

والا منم تنها میرم خونه مامانم

عزیزم من قبلا تعطیلات جمعه ها میرفتم بهم بی احترامی شدب همسرم میگم تو برو من نمیامخانوادتن حق داری ب ...

اها خب اگه اینجوره که اره حق داری فک کردم مثل بعضی عروسا محدودش میکنی که حق نداره تنهایی بره اونجا  از اونورم نمیری  خونشون اگه اینجوره اره حق داری دو هفته یبار برین اگه گف بگو هر وقت دلت خواست خودت برو  ببخش قضاوت کردم ❤

خب داری میگی تو طول هفته بیرون و تفریح میری با دوستات پس باید این حقو ب شوهرتم بدی ک با دوستاش و فامیلش وقت بگذرونه تو هر روز هفته میتونی خانوادتو ببینی بعد توقع داری شوهرت یک جمعه ازاده همهه وقتشو بزاره برای تو این ی مقدار بی انصافیه

منم تازه اومدم شهر همسرم اینا 

۸,۹ ساله عروسشون بودم اما خب اینجا نبودم الان ۶,۷ماهی هست اومدیم هی مادر شوهرم میگه بیا چرا نمیای وای دور تر بودیم بیشتر می‌دیدمت و از این حرفهای...

اما خودم دیر به دیر میرم 

میگم احترام ها حفظ بشه بهتره 

کار خوبی می‌کنی دیر به دیر میری 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫