2777
2789
عنوان

تورا خدا برای زندگیم دعا کنید

178 بازدید | 14 پست

حالم خیلییییی بده به مرز جنون رسیدم

زندگیم از هم پاشیده شده 

امروز قرار بریم همچی را تمام کنیم

تروخدا با دلای پاکتون برای روبراه شدن زندگیم وحالم دعا کنید دعا کنید خودش گره ی زندگیم را بازکنه💔🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی مشکلت حل شد گلم؟؟ برات صلوات فرستادم..

سلام نه عزیزم همون جور سر درگمم 

تو اون دعوایی که کردیم بدجور حرمت ها راشکستیم

اونم وقتی تو دعوا گفتم خسته شدم وازت متنفرم گفت خب کاری که نداره خسته ای متنفری تمامش میکنیم منم عصبانی بودم همون شب گفتم فردا پس یا میری درخواست طلاق میدی ومیگی نمیخوامش یا زنگ میزنی ۱۱۰ میگی نمیخوام این زن تو خونم باشه دیگه اونم هرچی من گفتم بجای اینکه آرومم کنه تایید میکرد

میگفت باشه همین کار را میکنم

ولی با امروز میشه 3روز که هنوز کاری نکرده وروزا سرکاره برای ظهر هم خونه نمیاد فقط شبا میاد دوش میگیره میخوابه کاری به کارم نداره باهام حرف نمیزنه تو پذیرایی میخوابه  حتی از هیچکدوم وسایل جهیزیم استفاده نمیکنه وچیزی از تو یخچال هم نمیخوره😭🖤 

سلام خوبی مشکلت حل شد گلم؟؟ برات صلوات فرستادم..

تازه دیشب بعد از چند روز از اتاق آمد بیرون که باهاش صحبت کنم در پذیرایی را که باز کرد ومتوجه شد من اونجام کلید ماشین ووسیله هاش را گذاشت راه پله ورفت حیاط تا نیم ساعت حیاط بود منم دیگه نرفتم سراغش 

نمیدونم چه غلطی کنم دیگه خودمم دیگه از این وضعیت خسته شدم

مرسی که به یادم بودی ودعا کردی ،انشاالله همیشه خوشحال وسلامت باشی

سلام نه عزیزم همون جور سر درگمم تو اون دعوایی که کردیم بدجور حرمت ها راشکستیماونم وقتی تو دعوا گفتم ...

خیلی برات ناراحت شدم خدا کمکت کنه به نیت محبت بینتون وضو بگیر تسبیح بگیر دستت 1001بار ذکر یاودود بگو  ده دیقه وقت میگیره معجزه میکنه من حتی برای دیگران گفتم با هم خوب شدن

برای تو خواهری هم انجام میدم إن شاءالله درست میشه خودتم از ته قلبت از خدا بخواه کمکت کنه بخواه زندگیت خوب بشه انرژی خوب و مثبت بذار خدا هم میبینه تو زندگیت دوس داری حتما کمکت میکنه.إلهی آمین🙏

خیلی برات ناراحت شدم خدا کمکت کنه به نیت محبت بینتون وضو بگیر تسبیح بگیر دستت 1001بار ذکر یاودود بگو ...

عزیزم دیروز ذکر یاودود را خوندم 

تاپیک های قبل که دعا برای آشتی ومحبت گفته بودندخوندم

زیارت عاشورا هم که از اول محرم میخوندم نذر کردم اگه مشکلم حل شد ۱۰ تا زیارت عاشورای دیگه هم به نیابت یه شهید یا امام بخونم هدیه کنم 

حالا بازم میخونم فعلا امیدمو از دست نمیدم ببینم خدا به دلم نگاه میکنه

دستت دردنکنه عزیزم انشاالله که همیشه حاجت روا باشید دوست خوبم

نمیدونم درسته یا اشتباه از خود تعریف نباشه همه میگن دعات میگیره و برامون دعا کن

برای شما هم دعا میکنم شاید خدا خواست و برای شما خواهر عزیز هم دعام اثر داشت إن شاءالله شما هم منو دعا کن ممنون🙏😊

نمیدونم درسته یا اشتباه از خود تعریف نباشه همه میگن دعات میگیره و برامون دعا کنبرای شما هم دعا میکنم ...

قطعا شما دل پاکی دارید که خدا صداتون میشنوه ودعاتون گیراست

انشاالله خدا دعا ی شما را در حق من بنده گناهکار مستجاب کنه

چشم عزیزم 

قطعا شما دل پاکی دارید که خدا صداتون میشنوه ودعاتون گیراستانشاالله خدا دعا ی شما را در حق من بنده گن ...

هیچکی معصوم نیست هیچوقتم به خودت نگو گنهکار چون همه بدی و خوبی دازیم و خدا راضی نیست بنده هاش ازش ناامید بشن و دعای شما هم در حق دیگران مستجابه چون قانون کائناته چرا دقیقا نمیدونم...

إن شاءالله حاجت روا بشی و  مشکلت به بهترین وجه حل بشه هر چی که خیر و صلاحته به زودی برات پیش بیاد🙏🌻