2777
2789
عنوان

دوباره از هم جدا شدیم

2544 بازدید | 111 پست

اخرین بار بعد یکماه برگشت اونم با اصرار و پیگیری من..برگشت و بهم کمک کرد گوشی گرفتم و منم واسه تولدش سنگ تموم گذاشتم..اما دوباره تنهام گذاشت دلیلشم همیشه به مسائل بی ربط و بهونه های الکی تعمیم میده..دوباره من حالم بده از. رها شدن بیزارم دوباره تو برزخم از دیشب تا الان دو بسته سیگار کشیدم..هزار بار با کابوس بیدار شدم انگار اعتیاد دارم بهش انگار هر بار ک میاد و میره وابسته تر و ضعیف تر میشم انگار از این بازی حس پیروزی داره ..انگار انگار..من ی بازیچه ام و کیسه بکس عقده هاش و کمبود هاش..من حتی بخاطرش از خونوادم جدا شدم اومدم ی شهر دیگ ...باهاش محرم شدم ...من حتی از خودم گذشتم...الانم به خودکشی فکر میکنم..به تموم شدنش ...عاشقش بودم و هستم و با رفتنش به ته زندگی فکر میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه به این فکر کن گزینه های بهتری هم در آیند ه وجود داره خودت رو اسیر یک نفر که برات ارزش قائل نیست نکن. عشق باز هم بوجود میاد کافیه از این فاصله بگیری و دل بکنی.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

نمیخوام سرزنشت کنما ولی کاش همون اول هم واسه همچین ادمی شما پیشقدم نمیشدی که رابطه رو مثلا درست کنی

به هرحال همیشه رفتنی بهونه‌ های خودشو پیدا میکنه.❤️‍🩹

اشتباه‌ترین کار ممکن برگشتن به آدم و رابطه ای که ی بار خودشو نشون داده مثل خوردن دوباره غذاییه که بالاش آوردی.. آدما هیچوقت قرار نیست عوض بشن و اونی که هر سری بدتر ضربه میخوره تویی

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

همیشه به این فکر کن گزینه های بهتری هم در آیند ه وجود داره خودت رو اسیر یک نفر که برات ارزش قائل نیس ...

اما واسه شخصیت من عشق خیلی سخت بوجوود میاد و اگ نابود بشه دیگ تکرار نمیشه..بعدم دیگ اعتمادمو ب همه از دست دادم توانایشش ندارم ب یکی دیگ اعتماد کنم 

چرا باید برن ادما بخصوص کسیک واسش جون و عمرت گذاشتی..چرا بعد دو سال هر روز بدتر میشم و تواناییشو ندا ...

چون تعهدی نداره بمونه

مهریه نداری لابد

فامیلاشم نمیشناسنت درست حسابی که ترس از آبرو داشته باشه

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

هیچ وقت هیچ عشقی را خدای خودتون قرار ندید، حتی همسر

این را یک زمان یک دکتر به من گفت واز اون زمان اعصابم راحته.

از خودت مهم تر کسی نیست، خودت بهترین دوست خودت تو تنهایی ها هستی.

الکی برای بی محبتی دیگران دست به خودکشی نزن، فقط خودت آسیب میبینی، کسی ککش هم نمیگزه.