2777
2789
عنوان

لطفاً بیاین بچه پنج سالم

229 بازدید | 15 پست

پرده اش پاره شده پسره بالای چیزش هست باد کرده بردمش دکتر میگه پاره شده باید ببرین عمل کسی بوده بچش اینجوری باشه خیلی میترسم تو رو خدا بگین

سلام، پسر من یک سال و نیمه بود بیضه هاش ورم کرد و ما عملش کردیم، بیمارستان طبی کودکان تهران، دکترشم ...

مشکلی نداره عملش میترسم بخداا اعصابم بهم ریخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دوست خانوادگیمون تو نوزادی خیلی کوچولو بود مثلا فکر کن دو ماهگی عملش کردن ماشالا الان ببینیش چیمیگی

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

نه حداروشکر ، عملش خیلی سبکه، واسه هر دوتا عمل همون روز عمل از بیهوشی دراومد آوردمش خونه بازم شروع کزد به بازی کردن، اصلا استرس نداشته باش انشالله عمل میکنه زودی حالش خوب میشه

نه حداروشکر ، عملش خیلی سبکه، واسه هر دوتا عمل همون روز عمل از بیهوشی دراومد آوردمش خونه بازم شروع ک ...

اخه پسرم بیضه های نیست بالای چیزش باد کرده گفته دردش پاره شده یعنی باید بخیه بخوره واسه همین میترسم

بچه دوست خانوادگیمون تو نوزادی خیلی کوچولو بود مثلا فکر کن دو ماهگی عملش کردن ماشالا الان ببینیش چیم ...

عملش چی بوده من پسرم بیضه های نیست به پرده اش پاره شده ما میگیم فتق پاره شده میترسم برای بخیه آخه کوچیکه

اخه پسرم بیضه های نیست بالای چیزش باد کرده گفته دردش پاره شده یعنی باید بخیه بخوره واسه همین میترسم

نترس واقعا دکترها کارشون رو بلدن، پسر منم از هردو طرف زیر شکم و نزدیک چیزش بخیه خورده، بخیه جذبی هم میزنن دو سه روزه خوب میشه، البته حق داری منم اون روز خیلی گریه کردم و حالم بد بود، واقعا از استرس نفسم بالا نمیومد، ولی خداروشکر گذشت، برای عمل دومش دیگه استرس نداشتم

عملش چی بوده من پسرم بیضه های نیست به پرده اش پاره شده ما میگیم فتق پاره شده میترسم برای بخیه آخه کو ...

اونم فتق ران داشت بیضه نبود نگران نباش 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤