2777
2789
عنوان

به بچم تهمت زدن

244 بازدید | 7 پست

دیروز رفتیم خونه پدربزرگم بعدهمش بچه ها توکوچه بودن  پای بچه عموم رفته زیرماشین  گچ گرفتن  به بچه من تهمت زدن که تقصیربچه من بوده ازبچم میپرسم میگه من توکوچه بودم  اعصابم ازدیروز خرده 

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ۶سالشه میگفتن بچه من هلش داده

بذار بگن 

البته ممکنه بچت از ترس راستشو بهت نگفته باشه

بعدم‌۶ سال خیلی کوچیکه و ممکنه شیطنت کرده باشه چی شده حالا یه گچ گرفتن ساده ست باید گذشت کنن ، بچه از عمد که نکرده

بذار بگن البته ممکنه بچت از ترس راستشو بهت نگفته باشهبعدم‌۶ سال خیلی کوچیکه و ممکنه شیطنت کرده باشه ...

آخه شوهرم کلی باهام دعواکردگفت تقصیرتوئه بهت گفتم نیایم اینجا مجبورم  کردی بیایم منم گفتم دیگه تاوقتی بچه بزرگ نشده هیچ جانمیرم باورکن هروقت خونه فامیلام مهمونی میرم بعدش باهم دعوامون میشه اعصاب برام نذاشته

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎