2777
2789
عنوان

چرا بعد طلاق یادش می افتن

189 بازدید | 11 پست

چرا اکثر خانمها بعد طلاق یادشون می افته که دانشگاه برن، یه هنری یاد بگیرن، رانندگی یاد بگیرن، کار کنن و دست شون تو جیب خودشون باشه

مگه این کار ها رو نمیشه قبل ازدواج تو دوران مجردی که خونه باباشون هستن انجام بدن؟؟؟

چرا تا وقتی که مجردن فقط تنها تلاش شون ازدواجه؟

نتیجه اش هم میشه یه ازدواج عجله ای یا کور کورانه😑

کاش دخترا یاد بگیرن با هر شرایطی تن به ازدواج ندن شوهر همچین آش دهن سوزیم نیس

چون بعد طلاق اکثراً متوجّه می‌شن که چه فرصتی رو از دست دادن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یاد نگرفتن همین جیرا باعث طلاقه

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

چون همیشه اکثر زنهای ما زیر دست یه مردن که نمیذاره، قبلش پدر یا برادره و بعدش،شوهر، بعد طلاق تازه بعد یه عمر و بعد یه شکست، کمی مجال پیدا میکنن و یاد دلشون میفتن طفلکا...

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️

من خیلی دوس داشتم مجرد که بودم برم سرکار ولی اجازشو نداشتم ازدواجم کردم بازم اجازشو نداشتم از زندگیم راضیم ولی شاید اونایی که شما گفتی شرایط منو داشتن و بعد طلاق میتونن برای کار کردنشون خودشون تصمیم بگیرن

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
من خیلی دوس داشتم مجرد که بودم برم سرکار ولی اجازشو نداشتم ازدواجم کردم بازم اجازشو نداشتم از زندگیم ...

درسته 

شاید...

من امروز یکی از دوستام رو دیدم که اتفاقا خانواده پایه ای هم داشت که مخالف پیشرفت اش نبودن اما تمام سالهای مجردی افتاده بود دنبال یه پسر و ول کن هم نبود

امروز دیدمش داره با یه بچه دو ساله طلاق می گیره و رفته خیاطی یاد بگیره

درسته شاید...من امروز یکی از دوستام رو دیدم که اتفاقا خانواده پایه ای هم داشت که مخالف پیشرفت اش نبو ...

عشق چشم ادمو کور میکنه امیدوارم موفق بشه😞

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕

خواسته ها و معيارهاي افراد در برهه هاي مختلف زندكي فرق ميكنه 

گاهي هم ميخواستن مجبوز به ازدواج شدن و نتونستن روياهاشون رو دنبال كنن ذر طول زنذگي مشترك و بعد از جدايي ميرن دنبالش

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
اشکالش چیه کار کردن و تحصیل بعد طلاق؟

عالیه

من نمیگم بده 

میگم چرا تو دوران مجردی بجای اینکه وقت شون رو صرف یه آدم اشتباه کنن بجاش کار نمیکنن یا تحصیل نمیکنن

فقط عجله دارن ازدواج کنن البته نه همه اکثرا

من خودم یکی از دوستای خوبم بعد طلاق ادامه تحصیل داد و الان تو کارش درجه یکه