2777
2789
عنوان

خانم‌ها یا آقایون

173 بازدید | 15 پست

به نظرتون بیشتر کدومشون دروغ میگن؟

میدونم فرق داره موقعیت و چی چی چی فقط نظر تون خواستم

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

هر کس که ذاتش مشکل داشته باشه آقا و خانوم هم نداره یه خانم و آقا رو میشناسم که راه به راه دروغ میگن دیگه تبدیل به عادت شده و حرف های معلوم و روزمره روهم با دروغ تعریف میکنن

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 

به خانم و آقا ربط نداره به ذات ربط داره

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
جفتشون😂🤦🏻‍♀️

راس میگه جفتشونم میشه. 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
بنظرم بیشتر خانوم ها چیزی گه من دیدم

من گفتم الان همه میگن مردها ولی چرا بیشتر گفتن خانم ها   من خودم همیشه سعی کردم راستگو باشم و بماند که بیشترم ضرر کردم و برام زیر رو کشیدن

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

صداقت ورزیدن تمام و کمال یک امر والا و بسیار دشواره.

و البته لازمه توضیحی در مورد صدق داد که صداقت این نیست که شما به سبک وکیلی در  محکمه‌ گزاره‌های دروغین به کار نبری ( مثلاً بگی من تو نی نی سایت نیستم و در ذهن خود نیت و تصور کنی منظورم اینه که تو ساختمان مربوط به نی نی سایت حاضر نیستم! در صورتی که داری مخاطبت رو می‌فریبی!)  بلکه صداقت این است که از هرگونه کلام گمراه کننده و منحرف کردن نظر مخاطب به نیت منافع شخصی ( دروغ برای اصلاح ذات البین و نیات اخلاقی موجهه) بپرهیزی.

و این در بین آحاد انسانی صفتی بسیار نادر و قابل ستایشه!