2777
2789
عنوان

معدم خیلی باد داره 😑😕

244 بازدید | 27 پست

شاید تو شبانه روز به بیستا هم برسه.صدای بلند و بو هم داره.مسخره نکنید جدیم 🥲

بنظرتون برم دکتر ؟قصد رفتن دارم فقط نمیدونم چطوری اینو بهش بگم خجالت میکشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرصی چیزی میخوری؟ یبس هم‌میشی

قرص ک اره برا تنظیم هورمونام میخورم .یدونه هم سرترالین برا استرسم میخورم.یبس نه اصلا .اما باد معده با صدای زیاد و بوی بد و تعداد زیاد :/

قطره کارمینت رو امتحان کن ۲۸ تومنه ولی عالیه قرص دایمتیکون ۱۲۵ مدل جویدنی یا ژله ای هم امتحان کن بعد ...

این دوتا رو ی مدت بخورم برا همیشه خوب میشم یا مقطعیه ؟!

بعد برم دکتر چطور بگم بهش ک شدتش انقد زیاده ؟!خجالت میکشم

سیپروترون کمپاند میخورم برا تنبلی تخمدان و تنظیم هورمونام

بخاطر قرصه هست منم میخورم همینم استفاده از قرص‌های سیپرتون کامپاندممکن است در برخی افراد منجر به عوارض جانبی مانند باد معده شود. برخی از افراد ممکن است حساسیت یا ناخوشایندی معده به این نوع داروها داشته باشند که منجر به باد معده، نفخ و نفخ شکمی شوند. در صورتی که این عوارض به شدت اذیت‌کننده باشند یا به مدت طولانی ادامه داشته باشند، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید. همچنین ممکن است با تغییر شیوه مصرف دارو یا جایگزینی آن با داروی دیگر، این عوارض کاهش یابند.