2777
2789
عنوان

معدم خیلی باد داره 😑😕

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 27 پست
این دوتا رو ی مدت بخورم برا همیشه خوب میشم یا مقطعیه ؟!بعد برم دکتر چطور بگم بهش ک شدتش انقد زیاده ؟ ...

بگو نفخ دارم خجالت نکش 

نمی‌دونم والا من فعلا دارم کارمینت میخورم ولی باید دایم خورد بعد کارمینت کاملا گیاهی ضرری نداره

بخاطر قرصه هست منم میخورم همینم استفاده از قرص‌های سیپرتون کامپاندممکن است در برخی افراد منجر به عوا ...

اخه این قرصو تازه دو روزه استفاده میکنم .ماه قبل سیپروترون استات و استروژن میخورم .قبل از اونم کلا هیچ قرصی نمیخوردم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دکترم گفته یکی .البته یک ماه دیگ تموم میشه دورم و اضطرابمم کنترل شده دیگ باید بذارمش کنار

عیب نداره نصفش‌کن.مشکلی پیش نمیاد.حتی اگه بخای قطع کنی.باید از نصف شروع‌کنی.نمیشه یهو قطعش کرد

من خیلی وقته درگیرشم همیشه میگم برم ورزش بعد تکون نمیخورم

من تازه دو ماه میشه ک فهمیدم .اینم انقد ریزش مو داشتم سونو و از دادم فهمیدم مشکل اینجاست .باید حتما ورزش کنم و خوب بشم وگرنه کچله کچل میشم 

من تازه دو ماه میشه ک فهمیدم .اینم انقد ریزش مو داشتم سونو و از دادم فهمیدم مشکل اینجاست .باید حتما ...

من پریودی هام چهار ماه یک بار بود بادرد فجیع هی اهمیت نمیدادم ریزش موهامم وحشتناک اصلا صورتم پوف کرده بود موزائد در اورده بودمبا اینکه قرص، میخورم شش ماه ریزش موهام هست میتونم بگم یه درجه نسبت به قبل کمتره

من پریودی هام چهار ماه یک بار بود بادرد فجیع هی اهمیت نمیدادم ریزش موهامم وحشتناک اصلا صورتم پوف کرد ...

من پریودم منظمه منظم بود برا همین شک نکردم هیچ وقت.تو سونو نشون داد کیست ریز داشتم و ازمایشمم تستسترون بالا بود .قرارع تا اخر شهریور دارو بخورم بعد برم سونو و آزمایش