2777
2789
عنوان

درامد اکثر مردم ایران چقده

706 بازدید | 18 پست

بنظزتون درامد اکثر مردم چقده

اگر خودتون شاغلید لطفا درامدتونو بگید

تعداد رای : 85
نظرسنجی
ده تا بیست تومن
49
57%
بیست تا سی تومن
24
28%
سی تا پنجاه تومن
7
8%
بالای پنجاه تومن
5
5%

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

والا من که بخدا با دوتا بچه کوچیک دارم با 1600یارانمون زندگی میکنیم که اونم بیشترش خرج قبض گاز برق اب ودارو دکتر شوهرم میشه وهیچی برا خرید خونه ولباس نمیمونه بخدا 😭😭

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
والا من که بخدا با دوتا بچه کوچیک دارم با 1600یارانمون زندگی میکنیم که اونم بیشترش خرج قبض گاز برق ا ...

ایشالا خدا روزی برسونه

دعا کردم برات عزیزم

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کنید به حق این شب عزیز قبول نهایی بشم من به ۸تومنشم راضیم 

الان صفرم چیزیم ندارم 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

والا من که بخدا با دوتا بچه کوچیک دارم با 1600یارانمون زندگی میکنیم که اونم بیشترش خرج قبض گاز برق ا ...

دعاها و آیه های که باعث رونق رزق مادی و معنوی میشه بخونید،گرفتن ناخن ها جمعه ها ،بهتره تا قبل ظهر باشه

شما همونی هستی که گفتی شوهرم فوت کرده تو تصادف و زن دومش مهریه گرفته؟ 

دعاها و آیه های که باعث رونق رزق مادی و معنوی میشه بخونید،گرفتن ناخن ها جمعه ها ،بهتره تا قبل ظهر با ...

میخمیخونم ولی تاثیری نداره😭😭😭😭

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭