فقط نزدیک ۲ سال ازدواج کردیم جزئیات زندگیمون دست خواهر و ننه اشه تو یه ساختمونیم تک پسره خانواده بدی نداره ولی باز اذیتم هر اتفاقی بیفته کف دستشونه فوق العاده دهن لقه مثلا بحث کرده بودیم بعد خانواده اش میگفتن فلانی از شوهرش حساب میبره و اینا فهمیدم گذاشته کف دستشون الان قلب درد گرفتم از دستش بارها سر این قضیه بحث کردم غیر این اخلاقش کلی دیگ اختلاف داریم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب منطقی باهاش حرف بزن بگو تو مرد این خانواده ای ما خانواده جدید ساختیم و باید از حریمش حفاظت کنیم بهش بگو بیشتر جداییا الان سر این قضیه ست و من به تو تکیه کردم و ....
همسرمنم همینه درست نمیشن.دلیلشم مشاورم گفت وقتی میبینه خانوادش حمایتش میکنن وگوش میدن با اشتیاق این نمیتونه ترک کنه این رفتار رو.باید خانواده ش بگن به ما چه خودتون حلش کنید
خیلی بده ولی فکر کنم با مشاور حل بشه ، اگه نشد انقد تاپیک بزن تا یه راهی پیدا بشه چون خیلی اینجا درگیرن با این موضوع . مامانم میگه خمچین آدمایی مثل نامحرم میمونن آدم پیششون راحت نیست و حریم خصوصی نداره ، درکت میکنم