2777
2789
عنوان

یعنی من انقدر دوست نداشتنی م

296 بازدید | 30 پست

درسم که تموم شده، شاغلم،خوشگل نیستم ولی خب واقعااونقدراهم ز شت نیستم.اصلا مگه به قیافه ست؟ نبوده دورو برتون کسی که خوشگل نباشه ولی ازدواج خوب کنه؟ اره قیول دارم قیافه خیلییی مهمه ولی مگه نمیگید معمولا به استارتر که درستو تموم کن، شاغل باش از لحاظ مالی مستقل باش تو جامعه باش،ادم خوش رویی باش خب من همه اینازو دارم یعنی الان فقط مشکل ظاهرمه؟ فقط چهره؟ اندام و قدمم خوبه نمیدونم والا.یعنی من انقدر دوست نداشتنی م؟ که هیچ پسری تاحالا منو نخواسته؟ بچه ها عکس نمیتونم بذارم ولی واقعا اونقدر هم زشت نیستم یعنی شاید معمولی باشه چهرع م نمیدونم.کلا تا حالا دوتا خواستگار سنتی داشتم یکیشو جواب منفی دادم چون به نظرم مناسب هم نبودیم.یکیش هم رفت زنگ نزدن دیگه.اصلا بحثم ازدواج نیست همین خواستگار معمولی م ندارم چرا؟ دعا کنیدبرام  لطفا نه که لنگ شوهر باشم نه ولی هرکس ی دوست داره خاطرخواه داشته باشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم دقیقا تو شرایط توئم اعتماد به نفسم صفر شده یکم اضافه وزن دارم هر روز به خاطرش به خودم ایراد میگیرم به چهرم ایراد میگیرم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

اجتماعی بودن هم مهمه

الان همه حتی خوشگلا هم دنبال برطرف کردن عیبهاشون هستن

ماشینم ک جزو کلاس کاریه 😜😂

بعدم پسرا بخصوص تهران کم دنبال ازدواجن

مجالسی ک خانوما زیاد میرن هم باید خودتو نشون بدی

از همه مهمتر خودت بتونی کیستو انتخاب کنی منتظر نمون ک انتخاب شی از کسی خوشت اومد ارتباط بگیر حالا ن مستقیم

من و هرکی میبینه میگن حداقل خواستگار دکتر مهندس داری نمیدونن هیشکی منو نخواست هیشکی این چن روز ازبس گریه کردم ازریخت و قیافه افتادم ارزوی مرگمو کردم خسته ام

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
ازدواج این دوره زمونه مدرن شده و سنتی خیلی کم شده ...دلیلش ایراد از شما نیست

اره اینم حرفیه درست میگید ولی من تاحالا اینطوری وارد رابطع نشدم هم شاید خودم نخواستم هم راهشو خیلی بلد نیستم.

بعد مثلا خیلیا همینطوری کلی خواستگار سنتی دارن من همونم ندارم.کلا دوبار اومدن خواستگاریم

اره اینم حرفیه درست میگید ولی من تاحالا اینطوری وارد رابطع نشدم هم شاید خودم نخواستم هم راهشو خیلی ب ...

خواستگار سنتی از مجالس زنونه میاد دوستای مادرت مراسمای مذهبی باشگاه ارایشگاه رفت امد فامیلی دورهمی تور مسافرتی

اهل اینجور جاها هستی

الان دیگه کسی ازدواج نمیکنه بفکر پیشرفتت باش

اخه میدونی درسم تموم شده کار هم که دارم حالا اگر ورزشی باشه یا ارتقا شغلی و رسیدن یه خودم دیگه تو متاهلی هم میشه به نظرم.اصلا ازدواج به کنار ادم یه وقتا احساس تنهایی میکنه دوست داره یکی واقعا دوسش داشته باشه و کنارش باشه

درکت میکنم دقیقا تو شرایط توئم اعتماد به نفسم صفر شده یکم اضافه وزن دارم هر روز به خاطرش به خودم ایر ...

حالا من قبلا اعتماد به نفسم کم تر هم بود خسلیا ذیگه ماسک نمیزدن ولی من همچنان به خاطر اعتماد به نفس پایینم ماسک میزدم.ولی به نظرم الان بهتر شدم.تو جمعا حرف میزنم بگو بخند میگنم اینطوری نیستم که بگن خودشو گرفته یا جمع گریزه ولی چی بگم خواهر درک میکنم چی میگی