2777
2789
عنوان

یعنی من انقدر دوست نداشتنی م

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 30 پست
من قدم ۱۵۶ و با صورت زشتنمیتونم هیچ اعتراضی از تنهایی بکنمتو خیالم یه آدم ساختم باهاش زندگی می کنمچه ...

قطعا خوشگلی خواهر یه جاهایی شاید بشه گفت جامعه اینو به ما تحمیل کزد که همه ی زنا حتما باید دماغشون عملی باشه برجستگی داشته باشن و....نمیدونم دلیلش چیه که ما تنها موندیم ولی کاملا همو درک میکنیم.

حالا من قبلا اعتماد به نفسم کم تر هم بود خسلیا ذیگه ماسک نمیزدن ولی من همچنان به خاطر اعتماد به نفس ...

من اضافه وزنمم مثلا زیاد نیست در حد ۶ ۷ کیلو ۶۴ کیلوئم الان ولی چون کم کاری تیروئید دارم چربی شکمی پیدا کردم ازش بدم میاد

با یکی آشنا شدم انقدر گفت دوست دارم ولی تهش گذاشت رفت و گفت اگه روزی با یکی دیگه ازدواج کنی فقط اولش ناراحت میشم که چرا نشد ولی بعد دعا میکنم خوشبخت بشی!! حس کردم همه ی حرفاش برای این بود ک منو دست بندازه

دوتا خواستگار سنتیم داشتم ک رفتن دیگه تماس نگرفتن

نمیدونم چرا اینطور میشه

ولی ته قلبم اعتقاد دارم همه چی شانسیه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجتماعی بودن هم مهمهالان همه حتی خوشگلا هم دنبال برطرف کردن عیبهاشون هستنماشینم ک جزو کلاس کاریه 😜� ...

اره تو اجتماع هستم اگر مهمونی باشه مجلسی باشه یا سرکار...میدونی مشکل اینه من از هرکسی خوشم اومد و خواستم ابرازش کنم یا اون طرف کسی رو دوست داشت یا نتونستم

من و هرکی میبینه میگن حداقل خواستگار دکتر مهندس داری نمیدونن هیشکی منو نخواست هیشکی این چن روز ازبس ...

خدا نکنه عزیزم تنت سلامت...هعی ماهم با این فکر و حیال خودمونو از،بین میبریم میدونی واقعا دوست دارم جای اونایی باشم که یه نفر عاشقانه دوسشون داره.

شما آدم ایده آلی هستی و خوب پسر در حد شما کمه

چقدر حرفت خوشحالم کرد عزیزدلم شما لطف داری.یه وقتا خودمم همینو میگم به خودم ولی نمیدونم...مگه میشه حتی یه نفر هم نخواد منو....

من اضافه وزنمم مثلا زیاد نیست در حد ۶ ۷ کیلو ۶۴ کیلوئم الان ولی چون کم کاری تیروئید دارم چربی شکمی پ ...

اونم عادیخ خیلیا دارن.

دقیقا مخصوصا وقتی که میرن ودیگه خبری نمیگیرن ادم چشم انتظار میمونه.ایشالا که یه همدم خوب نصیبمون بشع

چقدر حرفت خوشحالم کرد عزیزدلم شما لطف داری.یه وقتا خودمم همینو میگم به خودم ولی نمیدونم...مگه میشه ح ...

حقیقتو گفتم عزیزم. مردا از کسی که از لحاظ موقعیت اجتماعی از خودشون بالاتر باشه میترسن

شما هم هنوز سنی نداره مطمئن باش به وقتش با آدم درستت ازدواج میکنی

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

حقیقتو گفتم عزیزم. مردا از کسی که از لحاظ موقعیت اجتماعی از خودشون بالاتر باشه میترسنشما هم هنوز سنی ...

ان شاالله ممنونم ازت عزیزدلم با ارزوی بهترین ها برای قلب مهربونت

ان شاالله ممنونم ازت عزیزدلم با ارزوی بهترین ها برای قلب مهربونت

قربونت عزیزم😘

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اونم عادیخ خیلیا دارن.دقیقا مخصوصا وقتی که میرن ودیگه خبری نمیگیرن ادم چشم انتظار میمونه.ایشالا که ی ...

انشالله عزیزم

بهترین ها قسمتت باشه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

اره تو اجتماع هستم اگر مهمونی باشه مجلسی باشه یا سرکار...میدونی مشکل اینه من از هرکسی خوشم اومد و خو ...

اگه مهمونی باشه اینا نه

باید خودت ایجاد کنی رفت و امد

اصلا نیاز نیس ابراز کنی 

فقط کافیه با نگاهت رفتارت نشون بدی خوشت اومده و اون طرف خودبخود میاد سمتت

نمیدونم مثلا چقدر؟ سرکار میرم اگر مهمونی یا عروسی مجلسی چیزی باشه هم میرم.گاهی وقت کنم هم با دوستام ...

میدونی راستش ازدواج کردن خیلی پیچیده شده و اصلا مثل قدیم نیست و شانسی نیست باید براش تلاش کنی و موقعیت ایجاد کنی

کسایی ک همینجور میشنن دیگران براشون ردیف کنن یا خود پسر بیاد سمتشون اشتباه میکنن