2777
2789
عنوان

کساییکه همسرشون اعتیاد داشته قبلن

| مشاهده متن کامل بحث + 2813 بازدید | 112 پست
همسر شما به چی اعتیاد داشت چند وقته ترک کرده من اصلا نمیتونم انگیزه بدم از بس روانم بهم ریخته آنقدر ...

هروئین و  تریاک

همسر من تو مجردی ترک کرده حدود ۶ سال پیش ترک کرده و کمپ نرفته تو خونه بدون دارو ترک کرده 

اما متاسفانه ۴ سال بعد ترکش شروع می‌کنه به قرص متادون خوردن که الان تقریبا دو ساله اعتیاد به متادون داره 

خداروشکر هیچی جز متادون مصرف نمیکنه اون رو هم هر کاری کردم کنار نزاشت 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

الان معتاد نیس اخهی ماحراهایی پیش اومد جریان کذشتش و فهمیدم ک اعتیاد داشتهو لغزشی ک‌داشته

هر بار که لغزش میکنه یعنی اعتیاد دوباره اگر بعد از ده سال یه بار لغزش کنه یعنی اون ده سال پاکی سوخته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون عقدي اميد دارياگه باهم زندگي ميكردي زياد ترديد نداشتي ديگهبنظرم مراحل درمانش كامل نشده و شما با ...

اره دقیقا ماشالا شما چقد درک بالایی داری🥺

واقعاذ جون عقدم این امید داشتن دیونم کرده و ترسم اینع تو مراحل جلوتر با بی ابرویی‌برگرذم

اینقد تو شرایط سختیم هیچکس درکم نمیکنه

همه میگن دیگ یا جداشو یا برو بدبخ شو بعد برگرد😞😭

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
اوهومخودشم میگ تحت فشار نباید بزاریم خیلی بهم تیکه نپرونی و سین جین و سرزنشم نکنی و …چون اذیت میشمهم ...

عزیزم فکر کن خودت خودتو آگاهانه بندازی تو دردسر و بدبختی و غوطه ور شی،ببین اینش خیلی مهمه هاااا 

وگرنه ازدواج عین هندونه در بسته س ولی دونسته خودت بندازی تو‌یه زندگی مسموم دیگه بعدا حق اعتراض گلایه نخواهی داشت !!

به بچه هم فکر کن خواهش میکنم !!هرچند فکر میکنم تصمیمتو‌گرفتی و بهونه تراشی میکنی !ولی بدون خواهرم آخر قصه معلومه ...

دوستم شوهرش معتاده و شیشه ای یبار پیکنیک رو از پنجره زده به سر دوستم سرش شکسته یبار دماغشو شکسته یبار رونشو چاقو زده یبار دستشو شکسته بخدا میگه حرف بزنم میکشتم مطمنم ..بخاطر دخترش تحمل می‌کنه میگه ازدواج کنه دخترم میذارم میرم چون شوهرش گفته اگر طلاق بگیری اسید میریزم رو صورتت انقد روانی هست ...

دنیا تموم نمیشه با طلاق اتفاقا میشه تجربه برات ..انقد مرد خوب هستن که سزاوار وقت گذاشتن عمرتو گذاشتن برای درست کردن زندگی کنارش هستی یه پدر لایق برای بچت ..نه اینکه دایما استرس داشته باشی کجا رفت چرا از دستشویی دیر اومد بیرون چرا رفت بیرون ...بخودت رحم کن جای خواهرم دونستم بهت اینارو گفتم . ناراحت نشی

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
باهاش رابطه داشتي؟

کامل نه

از ی سری مسایل‌جدایی راحته

افکار خودمن ک ازارم میدن

من قبلش هیچ پسری تو زندگیم نبود اینم خیلی دوسم داش مخبت میکرد

واقعا تحمل ناراحتیم نداش

براهمین خیلی وابستشم و حس میکنم دیگ نمیتونم دوس داشتنو تحربه کنم و همیشه ی زخم باهامه

اره دقیقا ماشالا شما چقد درک بالایی داری🥺واقعاذ جون عقدم این امید داشتن دیونم کرده و ترسم اینع تو م ...

عزیزم من پیامای شما رو خوندیم نمی‌خوام ناامیدت کنم ولی طبق تجربه‌ای که دارم بعید می‌دونم فرد شیشه‌ای سالی یکبار لغزش کنه اگه خواستی برگردی شرط بزار باید درست و حسابی درمان کنه تا بعد از درمانش هم زیر یه سقف نرید 

سرچ کن ببین کنگره 60 چه شعبه‌ای نزدیک به شما  داره حتما مراجعه کن با خیال راحت زندگیت رو شروع کن

هروئین و تریاکهمسر من تو مجردی ترک کرده حدود ۶ سال پیش ترک کرده و کمپ نرفته تو خونه بدون دارو ترک ک ...

پس هنوزم مصرف داره 

منم از همین میترسم که شاید هنوزم ترک نکرده باشه و چیزای دیگه جایگزین کرده باشه 

ولی میدونی این بیکاری و بی مسئولیتی از صد تا اعتیاد بدتره

بخدا من یدونه دختر بودم توی خونه کسی چپ نگاه نمی‌کرد ولی بعد ازدواجم آنقدر خار و خفیف شدم که حد نداره همون مادر و برادرم هزار جور کنایه میزنن که از صد تا فحش بدتره 

کلا زندگیم از چشمم افتاده الان که ترک کرده من انگیزه زندگی ندارم اصلا هرکدوم یه گوشه خوابیم فقط

الان مشكلات مربوط ب شرط بندي و اين چيزاي ك بابتش اقدام ب طلاق كردي هنوز پايرجاست يا اونا رو ميگه فرصت بده؟

ما توي فاميل داريم كسي ك اعتياد داشت يعني اين اعتياد ريشه در مشكلات شخصيتش داشت خب خيلي زياده روي كرد ب لحاظ مالي ب مشكل خورد بعد از كلي ك از سن و سالش گذشته بود ب شيشه هم اعتياد پيدا كرد ي جورايي وبال گردن خانوادش بود بهش كمك مالي ميكردن زن و بچه هم داره

اخرش ب بدبختي تركش دادن يعني تا ته ماجرا رو رفتن ك ب زنش بدبين شده بود تهمت ميزد كتكش ميزد زني ك ٢٠ سال باهاش زندگي كرده بود عاشقش بود

ديگه ترك كرد رفت سركار الان ديگه چند سالي هست مث ادم داره زندگي ميكنه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

عزیزم فکر کن خودت خودتو آگاهانه بندازی تو دردسر و بدبختی و غوطه ور شی،ببین اینش خیلی مهمه هاااا وگرن ...

نه عزیزم ممنون از راهنماییت

اما همش این تو فکرمه اگ اون ازدواج کرد دیگ تکرار نکرد و درست شد من همیشه حسرتش باهامه چرا بهش فرصت ندادم و زندگیمو خراب کردم 

مشکلم اینه 

اینقدم خوب صحبت میکنه حس میکنم واقعا ب خودش مطمینه

هرچند دیگ دارم سعی میکنم گول حرفارو نخورم اما خب

کلا هرراهی برم میدونم پشیمون میشم

اینقد این دوراهی عذاب اوره ک دیونه شدم🥲🥺

کامل نهاز ی سری مسایل‌جدایی راحتهافکار خودمن ک ازارم میدنمن قبلش هیچ پسری تو زندگیم نبود اینم خیلی د ...

من نظري راجع ب جدا شدنت ندارم

چون نميخام شخصي باشم ك ب جدايي تشويق ميكنه شايد واقعا اون ادم با همين فرصت خوب بشه شايدم نه

اما در مورد احساسات ميتونم نظر بدم ك اشتباه هست ترسها و نگراني هات فقط توي ذهنت هست ماها هم تجربه داشتيم و بعدش هم گذرونديم بنابراين فكر نكن و نترس ك نميتوني دوست داشتن رو تجربه كني مطمئن باش ميتوني و تو لياقت بهترين تجربيات رو داري بايد قدر خودت رو بدوني

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان مشكلات مربوط ب شرط بندي و اين چيزاي ك بابتش اقدام ب طلاق كردي هنوز پايرجاست يا اونا رو ميگه فرص ...

اونارم میگ دارم جلسه میرم برای ترکشون 

اومد خونمون با خانوادم حرف زد کارت پولمو برد ک بگه فقط از کارت تو استفاده میکنم اعتمادت جلب بشه

تو این زندگی ک‌برم ب قول ی مشاور‌گف بعد چن وقت زندگی عادی میشه و این اقا شاید تکرار کنه 

پس باید امادگی داشته باشم 

اما بعد از تصمیم من ب طلاق شهرشو عوض کرد 

و بعد این چن ماه میگ خیلی تغیر کردم 

اون موقع خیلی وابسته ب خانوادم بودم الان هیچکاری نکردم اگ میخاسنم تو این چن ماه دوباره سمت مواد میرفتم و ازین حرفا

فقط برو .....شیشه در مان نداره ....نزدیک ترینم ۹ سال درگیر زندگی با یه شیشه آیه...یه مهندس فوق لیسانس ...که از ۱۹ سالگی شروع به قرص خوردن کرد و تا الان که ۴۷ سالشه  حدود پنج ساله شیشه می کشه و ۹ ساله که به دروغ   و دغل و کلی چیزی پنهونی ازدواج کرد با عزیز من.. معتا د نه از اینا گه چرت بزنه ها ... کار کرد..‌دو تا خونه خرید ...بهترین ماشین ....اما  هر چی سنش بالا رفته آزار و اذیت هاش بیشتر و مصرف موادش افتضاح شده ....پیر مون کروه هممون رو مرتیکه ...  سنش رفته بالا و نمی تونه کار کنه ..افتاده تو ترید و بورس نه کار می کنه  صبح تا شب  افتاده تو خونه پشت لپ تاپ  دو ساعت یبار میره میزنه بلز میپره پشت لپ تاپ ...و فقط به فکره پول ...اما از کارای دیگش نگم که یه روانی کامل ...نه جایی میره نه کسی میره خونش ...به عالم ک آدم شک داره ...خسیس   بود و هر سال خسیس تر میشه ...به زنش بد بینه ...مدام عربده میزنه چون مغزش نمی کشه .... هر چیم سنش بره بالا تر مصرفش بیشتر میشه و آزار هاش بیشتر ..خودت و نجات بده واقعا ....نمیخام دلت و خالی کنم ...چون  بچه نداری میگم فرار گن...بچه بیاد پاسوز میشه تو این زندگی. ...حیف خیلی جوونی 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤