2777
2789
😏

فک کردی فارسی عمومی و زبان اینا برگرده کنکور خیلی اتفاق جالبیه؟ 😂😂 برو کنکورای اون موقع رو ببین پر مرات بریزه😂

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

برای شما مطمئنا عمومی نیست کنکورتون تغیرات جدید اگه باشه برای بعد شماست

خب منم همینو میگم دیگه.. تازه حتی اگه کنکور تیرم مدنظرشون باشه باز کمتر از ی سال مونده بهش

به نظرم اگرم بخوان حذفش کنن میفته برا کسایی که امسال ورودی دهمن.. فکر نمیکنم آ پ و سنجش انقدر سخاوتمند باشن که اون همه هزینه برا برگزاری نهایی دهم امسالو نادیده بگیرن

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش تاثیر معدل دوازدهم باشه فقد چخبره دهم یازدهم بنظرم خوب نیستخیلی دوست دارم برداشته بشه

آره بابا کاش حداقل دوازدهم بود

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
عمومی درصد میاره راحت تره کنکوری خوندنش تا بشینی خط به خط واسه امتحان نهایی بخونی اونم تازه آیا نمره ...

برای نهایی شما فقط درس یک سال مثلا دینی رو بابد بخونی ولی برای کنکور ۳ سال!! یا مثلا عربی؟ وقت میکنی درسای تخصصی بخونی مگه 

تو خانه بودی . خانه میدانی چیست؟ خانه یعنی نباید ترکم میکردی.

فک کردی فارسی عمومی و زبان اینا برگرده کنکور خیلی اتفاق جالبیه؟ 😂😂 برو کنکورای اون موقع رو ببین پر ...

الان پرامون بیشتر میریزه 

چندتا قبولی داشتین پارسال تو شهرتون؟ 

اون موقع که عمومیا بود قبولیاتون چقد بود؟ 

عمومی درصد میاره راحت تره کنکوری خوندنش تا بشینی خط به خط واسه امتحان نهایی بخونی اونم تازه آیا نمره ...

ببین من خودم تو تست عمومی خیلی بهتر از تشریحیم در حدی که قلمچی امسال خیلی آزمونا عمومیارو تک رقمی میشدم تو کشور ولی حرفت اشتباست کاملا.. برو سوالای دینی کنکورو ببین.. واو به واو متن کتابه حتی گزینه هایی میاره که تو کتابو عملا باید جویده باشی انقدر نزدیک همن.. یا برا ادبیات هیچ بیتی تقریبا از کتاب نیست و لازمش ی پایه خیلی قوی تو آرایه و دستوره.. یا مثلا زبان وقتی بچه ها همین نهایی رو میگفتن سخته خیلی خیلی خیلی سخت تر از اون بوده و اصلا نمیشه با کتابای مدرسه جواب داد.. برا عربیم که بماند

برای نهایی شما فقط درس یک سال مثلا دینی رو بابد بخونی ولی برای کنکور ۳ سال!! یا مثلا عربی؟ وقت میکنی ...

من انسانی ام عربی جزو تخصصی هاس

الان پرامون بیشتر میریزه چندتا قبولی داشتین پارسال تو شهرتون؟ اون موقع که عمومیا بود قبولیاتون چقد ب ...

نمیدونم والا من مخالفم و نظر شخصیمه هر کس نظری داره خب ..😂

اتفاقا کلا قبولی پارسالمون خیلی بیشتر بود 😂😅 

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

ببین من خودم تو تست عمومی خیلی بهتر از تشریحیم در حدی که قلمچی امسال خیلی آزمونا عمومیارو تک رقمی می ...

ینی تشریحی راحت تر بود از تستی؟ 

نمیدونم والا من مخالفم و نظر شخصیمه هر کس نظری داره خب ..😂اتفاقا کلا قبولی پارسالمون خیلی بیشتر بود ...

ما که خیلی کم شده بود قبولیامون

ینی تشریحی راحت تر بود از تستی؟

آره راحت‌تره.. تصحیحا افتضاحه، ممکنه تو حوضه تقلب شه همه رو قبول دارم ولی انصافا بیا ادبیات کنکورو ببین.. ی مشکل دیگه ای هم که داره اینا هر کاریم بکنن دیگه ترکیبی نمیدن سر نهایی ولی برا کنکور ما مجبوریم ترکیبی بخونیم.. از طرفی خب مگه تستی بود نمیخواستیم از اول سال تست بزنیم؟ همونو بذاریم عمومیا رو بخونیم

آره راحت‌تره.. تصحیحا افتضاحه، ممکنه تو حوضه تقلب شه همه رو قبول دارم ولی انصافا بیا ادبیات کنکورو ب ...

نمیدونم واقن گیج شدم خودمم 

حالا فک نکنم امسال عمومیا برگرده نه؟ 

نمیدونم واقن گیج شدم خودمم حالا فک نکنم امسال عمومیا برگرده نه؟

نه برنمیگرده

راستی اینم در نظر بگیر تا زمانی که عمومی بود هیچکس ادبیاتو صد نزد ولی الان بیست میگیرن بچه ها