2777
2789
نه برنمیگردهراستی اینم در نظر بگیر تا زمانی که عمومی بود هیچکس ادبیاتو صد نزد ولی الان بیست میگیرن ب ...

مگه میشه تو عمومیا بیست گرفت اصن 

میگن که خیلی سخته به زور 17/16 بگیری تازه اگه خیلی بخونی 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
نه برنمیگردهراستی اینم در نظر بگیر تا زمانی که عمومی بود هیچکس ادبیاتو صد نزد ولی الان بیست میگیرن ب ...

من پشت کنکوری ام میخوام برای سال بعد از الان بخونم جوری که خیالم راحت باشه از قبولیم 

چه توصیه ای میکنی بهم 😅🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه تو عمومیا بیست گرفت اصن میگن که خیلی سخته به زور 17/16 بگیری تازه اگه خیلی بخونی

برو کارنامه های بچه ها رو ببین خیلیا ۱۹.۷۵ یا ۲۰ شدن.. به این حرفا اهمیت نده.. بشین بخون باور کن اگه به وقتش بخونی بیست میشی راحت

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

برو کارنامه های بچه ها رو ببین خیلیا ۱۹.۷۵ یا ۲۰ شدن.. به این حرفا اهمیت نده.. بشین بخون باور کن اگه ...

بنظرت واسه رشته ی انسانی از الان شروع کنم برای اردیبهشت 3 رقمی میارم؟ 

من پشت کنکوری ام میخوام برای سال بعد از الان بخونم جوری که خیالم راحت باشه از قبولیم چه توصیه ای میک ...

تشریحی بخون از اول سال کنار تست زدنت حتما هر روز تشریحی خوندن تو برنامت باشه.. نذار عمومیا رو برا ماه آخر.. فشار جمع بندی تو اردیبهشت خیلی زیاده خسته میشی.. از همین فردا بشین برنانه بریز که بخونیشون.. واو به واو ویرگول به ویرگول بخون کتابارو جوری که شماره صفحشم بدونی.. تست زدنتم مداوم باشه و سینوسی نخون.. استمرار خیلی مهمه و حتما آزمون بده

بنظرت واسه رشته ی انسانی از الان شروع کنم برای اردیبهشت 3 رقمی میارم؟

قطعا میاری فقط باید بخونی وگرنه به خودت بیای از سرجلسه کنکور داری بلند میشی..

تشریحی بخون از اول سال کنار تست زدنت حتما هر روز تشریحی خوندن تو برنامت باشه.. نذار عمومیا رو برا ما ...

فعلا برنامم اینه تا شهریور تخصصی هارو سرمایه گذاری کنم خوب بخونم یاد بگیرم 

عمومیا از مهر.. 

قطعا میاری فقط باید بخونی وگرنه به خودت بیای از سرجلسه کنکور داری بلند میشی..

تنم لرزید از این جملت خیلی تکان دهنده بود 😅❤️🙏مرسی عزیزم 

ببین من خودم تو تست عمومی خیلی بهتر از تشریحیم در حدی که قلمچی امسال خیلی آزمونا عمومیارو تک رقمی می ...

من دوست دارم فقط تاثیر دوازدهم باشه 40درصد قطعی بعلاوه کنکور عمومی هر گونه تغییر مخصوصا اگر به برگرداندن ی کنکور مثل عمومی باشه باید از حداقل یک سال پیش اطلاع بدن نه الان

در ضمن حرفتون کاملا درسته از بابت اینکه مومی کنکور بشدت سخت و طاقت فرسا هست و باید درصد بالای 70بزنی تا تراز خوب بگیری

نمیدونم والا من مخالفم و نظر شخصیمه هر کس نظری داره خب ..😂اتفاقا کلا قبولی پارسالمون خیلی بیشتر بود ...

دقیقا کنکور عمومی بسی غیر استاندارد بود فارسی ابیات شاهنامه و ...

دینی واو به واو کتاب به شدت سخت 

عربی ترکیبی سه پایه 

زبان در حد ایلتس