2777
2789
عنوان

با ادمای کثیف چطوری راه میایین

580 بازدید | 24 پست

مادرشوهرم شدیدا ادم کثیف و شلخته ایه ۱۸۰ درجه با من فرق داره مادر منم کلا وسواس داره  میام خونشون دلم نمیکشه حتی اب بخورم تمام ظرفارو الکی اب میگیره سینک دائم بو میده پر اشغال سال ب سال اسکاج عوض نمیکنه من قبلا انجام میدادم الان بچه کوچیک دارم نمیتونم  چند روز پیش که پسرم خواب بود جارو میکشیدم معلوم نبود از کی سوسکا زیر فرش مردن بخاطر شوهرم مجبورم ازشهر دیگه ای میاییم چند روز بمونم هربارم تو همین چند روز ناراحتی پیش میاد ظهر مثلا اورد سالاد درست کنه کاهورو الکی گرفت زیر اب خورد کرد حتی مواد غذاییم تمیز نمیشوره حشراتش روش بود من نخوردم شوهرم دوغ لیوانی گرفته بود گرم بودن بجای اینکه بزاره یخچال اورد ته پارچ تو یخچال یزره دوغ معلوم نبود از کی مونده دور پارچ خشک شده بود  یخ انداخت بقیه رو خالی کرد روش شوهرم زوری ی لیوان خورد منم کلا نخوردم دارم تلف میشم پیرم نیست ادم بگه نمیتونه ۴۵ سالشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

وایییی خواهرم و بچش به شدت شلخته و کثیفن، ولی من وسواسی ام خیلی عذاب میکشم هر چقدر تذکر میدم فایده ای نداره

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
سعی کن غذا از بیرون بخوری این چند روز

کاش خودم بودم بچم شیر خشکیه بهش گفتم فلاکس اب جوش پسرمو پر کنه بخدا ریختم تو شیشه دیدم کلا اشغاله داخل اب خودم رفتم کتریو شستم تمیز دوباره اب پر کردم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
کاش خودم بودم بچم شیر خشکیه بهش گفتم فلاکس اب جوش پسرمو پر کنه بخدا ریختم تو شیشه دیدم کلا اشغاله دا ...

خب کارایه مربوط به بچتم خودت انجام بده میدونی که چجوریه بهش نسپر این چیزارو

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝