مادرشوهرم شدیدا ادم کثیف و شلخته ایه ۱۸۰ درجه با من فرق داره مادر منم کلا وسواس داره میام خونشون دلم نمیکشه حتی اب بخورم تمام ظرفارو الکی اب میگیره سینک دائم بو میده پر اشغال سال ب سال اسکاج عوض نمیکنه من قبلا انجام میدادم الان بچه کوچیک دارم نمیتونم چند روز پیش که پسرم خواب بود جارو میکشیدم معلوم نبود از کی سوسکا زیر فرش مردن بخاطر شوهرم مجبورم ازشهر دیگه ای میاییم چند روز بمونم هربارم تو همین چند روز ناراحتی پیش میاد ظهر مثلا اورد سالاد درست کنه کاهورو الکی گرفت زیر اب خورد کرد حتی مواد غذاییم تمیز نمیشوره حشراتش روش بود من نخوردم شوهرم دوغ لیوانی گرفته بود گرم بودن بجای اینکه بزاره یخچال اورد ته پارچ تو یخچال یزره دوغ معلوم نبود از کی مونده دور پارچ خشک شده بود یخ انداخت بقیه رو خالی کرد روش شوهرم زوری ی لیوان خورد منم کلا نخوردم دارم تلف میشم پیرم نیست ادم بگه نمیتونه ۴۵ سالشه
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
من احساس کردم شما وسواس داری ، همه چیزو هم بولد کردی !
ولی در هر صورت من اگه برپ حایی که خیلی کثیفن ، سعی میکنم کارامو خودم انجام بدم ، مثلا غذا درست کنم یا مثلا مواد غذا رو خودم تمیز کنم و بشورم و باهم آماده کنیم
وایییی خواهرم و بچش به شدت شلخته و کثیفن، ولی من وسواسی ام خیلی عذاب میکشم هر چقدر تذکر میدم فایده ا ...
منم مادرم وسواسه منم در اون حد نه ولی حساسم واقعا عذاب میکشم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
وای نگو،یکی از کسایی که خیلی برام عزیزه به شدت شلخته است.نه افسرده است نه مشکل خاصی داره
یه روز میخواست برام شربت درست کنه دیدم سر لیوانا صافی میذاره کنجکاو شدم رفتم تو آشپزخونه ببینم باز این چه سمی میخواد به خورد ما بده دیدم مورچه ها تو پارچ شناورن این داره واسه ما جداشون میکنه😅
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
تمیزی و کثیفی سن و سال نداره انقدر پیرا هستن تمیزن........البته منظورتو متوجه شدم اسی...............میگی یعنی ناتوان نیست
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
من احساس کردم شما وسواس داری ، همه چیزو هم بولد کردی !ولی در هر صورت من اگه برپ حایی که خیلی کثیفن ، ...
عزیزم بوی سینک شدیدا میزنه تو صورت ادم ازاین ابکش بزرگا انداخته داخل سینکا که مثلا اشغال نره سال ب سال زیر اونارو اب نمیگیره اشغالای لای درزای ابکشا میمونن بو میگیرن
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم