2777
2789
عنوان

با ادمای کثیف چطوری راه میایین

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 24 پست

من احساس کردم شما وسواس داری ، همه چیزو هم بولد کردی !

ولی در هر صورت من اگه برپ حایی که خیلی کثیفن ، سعی میکنم کارامو خودم انجام بدم ، مثلا غذا درست کنم یا مثلا مواد غذا رو خودم تمیز کنم و بشورم و باهم آماده کنیم

اونم شاید تنهاست ، حوصله ش نمیکشه

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییی خواهرم و بچش به شدت شلخته و کثیفن، ولی من وسواسی ام خیلی عذاب میکشم هر چقدر تذکر میدم فایده ا ...

منم مادرم وسواسه منم در اون حد نه ولی حساسم واقعا عذاب میکشم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

وای نگو،یکی از کسایی که خیلی برام عزیزه به شدت شلخته است.نه افسرده است نه مشکل خاصی داره 

یه روز میخواست برام شربت درست کنه دیدم سر لیوانا صافی میذاره کنجکاو شدم رفتم تو آشپزخونه ببینم باز این چه سمی میخواد به خورد ما بده دیدم مورچه ها تو پارچ شناورن این داره واسه ما جداشون میکنه😅

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

تمیزی و کثیفی سن و سال نداره انقدر پیرا هستن تمیزن........البته منظورتو متوجه شدم اسی...............میگی یعنی ناتوان نیست

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من احساس کردم شما وسواس داری ، همه چیزو هم بولد کردی !ولی در هر صورت من اگه برپ حایی که خیلی کثیفن ، ...

عزیزم بوی سینک شدیدا میزنه تو صورت ادم ازاین ابکش بزرگا انداخته داخل سینکا که مثلا اشغال نره سال ب سال زیر اونارو اب نمیگیره اشغالای لای درزای ابکشا میمونن بو میگیرن 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
وای نگو،یکی از کسایی که خیلی برام عزیزه به شدت شلخته است.نه افسرده است نه مشکل خاصی داره یه روز میخو ...

یه بار رفتم خونه خواهرم چون حواسپرتم دقت نکردم،هی آبلیمو میرختم تو لیوان با آب میخوردم یدفعه چشم افتاد داخل شیشه پر حشره ریز بود🥴🤣🤣🤣🤣

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
😂😂😂😂این دیگه تهش بود

اوووووو اینقدر خاطره از این چرکول دارم😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم