2777
2789
عنوان

ازدواج

122 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها دلم گرفته خواستم اینجا بگم نمی‌دونم چرا اون دخترهای که زیاد دوست پسر داشتند شانس زیادی برای ازدواج دارند و خواستگارو خواهان زیاد دارند؟ ولی چرا دخترهای تمیز که اصلا با جنس مخالف دوستی نکردند اصلا خواستگار ندارند )؟ 😕😑 یا مثلاً زشت ها همشون ازدواج کردند اونا که میگی کی میاد اینا رو بگیره اما دخترهای خوشگل و متوسط موندن 😕😑♥️🙁😬 آخه چر ررررا؟

نمیدونم😐💔

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجیبه عجب شهر عجیبیه

عه ت تو اون تاپیکه هم بودی🥲

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

من هم جا هستم

جالبه🥲

خوب اونا که با چند نفر هستن معاشرت یاد گرفتن. یاد گرفتن دل پیرو به دست بیارن عشو بیان و. خوب مخ پیرو بزنن و ازدواج کنند 

اونا که زشتنم مامانشون می‌دونه شوهر گیرشون نمیاد براشون دنبال شوهر میگرده و خودشونم سیاست دارن.  پیدا میکنن 

و شما هم اگه دنبال شوهری  یه  واسطه  پیدا کن برات پیدا کنه. اگرم خجالت میکشی دیه نمی‌دونم برو خودتو تو جمع ها نشون بده تا یکی بالاخره پیدا شه