2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 50 پست
کلا مردا وقتی ازدواج کنند مسئولیتشون زیاد میشه فکرشونم درگیر میشه بعد اخرشم ب غلت کردن می افتن😁

نمیدونم والا چی بگم من ادم باتجربه نیستم ولی اینکه بگه بهت حس دارم و رفتارش اینو نشون نمیده قطعا به چیزی هس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه من درسته با ناز یا ادا خواسته‌امو بیان نکردم ولی قطعا منظورمو گرفت هر وقت اینو بهش میگم و راستش ...

عزیز من 

می‌دونی یه اشتباه بزرگ ما در روابط زن و شوهری چیه 

فکر میکنیم طرف مون باید نسبت به خواسته ها، انتطارات ما علم غیب داشته باشه و بدونه . خب باید آدم اولش بیان کنه و صحبت کنه تا طرف بدونه . 

وقتی گفتی و صحبت کردی اون موقع میشه راجع به این حرف زد که در مقابل واکنش چیه . ضمن آنکه آدم سازگاری و درک متقابل هم باید لحاظ کنه

وااا...هنوزهیچی نشده اول کاری اینقدر یخ تشریف داره توزندگی مشترک دگه معلومه...توراخدا خودتو بدبخت نکن...این رفتارفقط میتونه مال یه چی باشه که نمیگم زیردلت خالی بشه فقط خودت تهشو دربیارببین چیه حس بدی گرفتم ازرفتارش وحرفات...😒

خب ازدواج نکنید که نه خودتون به غلط کردن بیافتید نه بقیه رو به غلط کردن بندازید😂👌

والا من ک تاالان ازدواج نکردم 

ایا میشود تا اخر عمر ازدواج نکرد ایا میشود؟

خدااااااایییییییییییاااا ببخش🚶🧎
جمله اخر منظورتون اینه که کات کنیم؟

اگه قراره کارش مهم تر از تو باشه و اولویت تر باشه آره 

نمیگم فوری بگو کات سعی کن حرف بزنی مشکل و مسئله اصلی رو بفهمی چون گاهی ممکنه یه سوتفاهمایی پیش بیاد و بعدا باعث پشیمونی بشه . اگه خیلی دوسش داری و نمیتونی ازش دل بکنی با یه مشاور حرف بزن در این باره . 

ولی ببین اگه یه زمزمه ی رفتن بکنی اون طرف میفهمه که هر موقع دلش خواست تو در دسترس نیستی و توهم نیاز به احساسات داری

نمیدونم والا چی بگم من ادم باتجربه نیستم ولی اینکه بگه بهت حس دارم و رفتارش اینو نشون نمیده قطعا به ...

والا من ک صبح تا شب کار کنم فکرمم در گیر باشه حس هیچیو ندارم در ان حالت فقط میخوام بخوابم

خدااااااایییییییییییاااا ببخش🚶🧎