2821
2789
عنوان

نامزدی

491 بازدید | 50 پست

دوستان منو نامزدم(نامزدمه نه رابطه دوستی) تقریبا چهار ماه باهمیم و اخیرا زیاد پیام‌نمیده اخرین بار چندبار پیام دادم مثلا روری یک بار بعد چند روز گذشت بهش پیام دادم بهش گفتم چرا پیام‌نمیدی گفت سرکارم و خسته‌ام تا بیام خونه یا گوشیمو چک میکنم یا میرم بیرون و بعد میخوابه ...ایشون از صبح ساعت۵ میره سرکار تا ۵ عصر و ساعت ۹یا ۱۰ میخوابه .. راستش این مورد منو اذیت کرده بهش میگم این مورو نشون میدا که در اولویت نیس زندگی مشترک و خودش میگه که نه اصلا اینطور نیس و فقط خسته‌ام و از این حرفا ..شما تا حالا همچین مشکلی داشتین؟نظرتون چیه

با اینکه هر بار بهش میگم دلیلش چیه میگه گیر نده یا به قول خودش پیله نکن

داره میپیچونه 

پسری که دوستت داشته باشه حتی اگ وقت نداشته باشه بازم پیام میده 

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زندگی خودته عزیزم ولی خب بعد ازدواج اینا بیشترم میشه ها ، اگه میبینی تحمل نداری تا دیر نشده تموم کن ...

میدونم زندگی خودمه ولی نظر خواستم

اینکه یکی هی بگه گیر نده به نظرتون حق داره یا نه

وقتی گفته خسته است گل ، کاری نمیتونی بکنی

من میگم پیشنهاد بده مثلاً پیام بده با مهربانی و بدون گارد و با کلی قربون صدقه که من دوست دارم دلم تنگ میشه و... و بگو چون شما ۵ میای خونه و ۹ هم مجدد می‌خوابی قرار بذاریم روزی نیم ساعت باهام حرف بزنیم ساعت ۷ و تیم خوبه که هم شما استراحتی مرده باشی هم باهم صحبت کنیم دل تنگی من رفع بشه و..

من تجربه ای ندارم گلم ولی با توجه به چیزایی که شنیدم و دیدم میگم این موضوع کلا درست نیست

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

اصلا خوب نیس خستگی هم بهونس شوهر من از ۶ صبح تا ۱۰ شب همش سرکاره خیلیم خسته میشه وسط کارش پیام میده زنگ میزنه حالمو میپرسه میگه خواستم صداتو بشنوم شبم خونه نیاد بارها شده پی ویم خوابش برده 

میدونم زندگی خودمه ولی نظر خواستماینکه یکی هی بگه گیر نده به نظرتون حق داره یا نه

اینکه گفتم زندگی خودته منظورم این بود که حرف منو روی حساب دخالت نذاری ، گه به نظرم من اصلا درست نیشت اگه کسی مشکلی داره میشینه درست حرف میزنه گیر نده یه جور فرار کردن از حرف زدن ، یا از یه چیزی ناراحته یا دیگه دلش به این رابطه نیست به نظر من یه بار یشین خیلی جدی باهاش صحبت و بگو اگه نمیتونی برام وقت بذاری و محبت کنی برو به کارت بچسب پس.

وقتی گفته خسته است گل ، کاری نمیتونی بکنیمن میگم پیشنهاد بده مثلاً پیام بده با مهربانی و بدون گارد و ...

اخه من درسته با ناز یا ادا خواسته‌امو بیان نکردم ولی قطعا منظورمو گرفت هر وقت اینو بهش میگم و راستش راحت نیستم بعد مورد دیگه میگه بهت حس دارم بعد رفتارش اینو نشون نمیده خب اخه منطقی نیس و مورد اخر اینکه بخوای محبت کنی زوری نیس باید دلی باشه

کلا مردا وقتی ازدواج کنند مسئولیتشون زیاد میشه فکرشونم درگیر میشه بعد اخرشم ب غلت کردن می افتن😁

خب ازدواج نکنید که نه خودتون به غلط کردن بیافتید نه بقیه رو به غلط کردن بندازید😂👌