2777
2789

دوستان الان ۳ روزه که با شوهرم قهریم اونم سر مسایل زناشویی اون خیلی هاته و تقریبا هر شب یا دیرش هر یه شب درمیون دلش میخواد اما من سردم کم کاری تیرویید دارم افسردگی دارم مزاجمم سرده به خدا هفته ای یه بار بیشتر دلم نمیخواد و سر همین مساله هفته ای یه بار نبوده که تو این چند سال با هم بحث نداشته باشیم اصلا نمیتونه درک کنه که وقتی دلت نمیخواد یعنی چی میگه من که دلم بخواد تو باید بزاری به خدا من به خاطر اون تا هفته ای دوبار همیشه باهاش راه اومدم حتی اوقاتی که حالم خوب بوده که همون سه بارم شده اما اون به خاطر من یه کوچولو از خودگذشتگی نمیکنه  الان سه ماهه هم باردارم و ۴۰ روزم خونریزی و لکه بینی داشتم امروز تو سرم میزنه من یک ماه خونریزی داشتی مگه بهت دست زدم حالا که خوب شدی چرا جوابمو نمیدی گرچه که همون موقع هم هفته ای یه بار جور دیگه ای ارضاش میکردم بهش میگم اخه بیشعور این بچه ی خودتم هست تو منو باردار کردی که افتادم به خونریزی و درد و کوفت و زهرمار جای تشکرته ؟؟؟؟ این اصل موضوع بود که بفهمین مشکلمون چیه حالا بیاید بقیشم بگم که این ۳ روزم چی شد 

بقول بچه هاکافوربده بهش!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همیشه سردا با گرمان 🤔🤔🤔🤔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

کامل گفتی لایک کن اما هرشب نه تا اینجا حق با توعه فعلا

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)

خب قضیه این سه روزم برمیگرده به ۴ یا ۵ شب پیش گفت بیا پیشم امشب گفتم بزار فردا شب هنوز که پریشب با هم بودیم بهانه آورد که فردا شب هشتم محرمه خوب نیست اینا الان بیا که من این دو سه شب تاسوعا عاشورا بهت دست نزنم بازم به حرفش کردم