2777
2789
عنوان

همه به چاقیم گیر میدن

323 بازدید | 27 پست

من از یه سنی همیشه تپل بودم و همیشه رژیم داشتم و باشگاهای مختلف میرفتم وزنم تو نوسان بود تقریبا پنج شش سال گیاه خوار بودم که اولش با خمگیاهخواری وزنم نرمال شد و بعدش گیاه خوار شدم به مرور دوسه سال وزنم دوباره اضافه شد و ضعف درونی و تصمیم خودم باعث شد گیاهخواری رو بزارم کنار نامزد کرده بودم دور دورو غذاهای بیرونی باعث شد پر تر بشم مامانم هشدار داد که مراقب وزنت باش منم سرخوش از اینکه شوهر کردم و اون منو همینطوری پذیرفته به مامانم میگفتم لازم نیست همه لاغر باشن با حرفات و باعث شدی بی اعتماد بنفس باشمو همیشه هم تو رژیم همینطوری ادامه داشت و بطور ناگهانی مادرم فوت کرد و من از اونجای که وابستههه بودم انگار خودمو گم کردم و حالت افسردگی باعث شد همینطور چاق بشم الان سه سال از فوت مادرم میگذره تو این سه سال بجز تایم یک ماه مونده به عروسیم که روزه اب گرفتمو تقریبا نتیجه ای نداشت هیچ رژیمی نگرفتم هیچ باشگاهو حتی پیاده روی نرفتم تو دوران عقد دایی همسرم با یه حالت خیرخواهانه که دخترم دوستت دارم و بخاطر خودت میگم لاغر کن و من داشت گریم درمیومد که شوهرم باهاش دعواکرد که بتوچه به زن من نظر میدی که از اون موقع دیگه خانوادش به اندامم دیگه گیر ندادن در حال که قبلش همش تیکه مینداختن الانم از طرز نگاهاشون معلومه من همون موقع سر دایش که اینجوری گفت انگار بدتر لج کردم گفتم نمیخوام لاغر کنم ببینم فضولم کیه و واقعا همینکارو کردم ،امروز صبح یکی از همسایه های پدرم اینا مرد پنجاه ساله که دوست بابامم هست تنها منو گیر اورده میگه دخترم بنظرم لاغر کن و بخاطر خودت میگه رفتم و کلی گریه کردم ،دوستای قدیمم میگن باورمون نمیشه گذاشتی به این وزن برسی ولی من واقعا از رژیمو هر چیز اینجوریه خسته شدم از چاقی و تیکه های جا و بی جای همه خسته شدم

مگه چند کیلویی همه گییر دادن بهت

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرروز عصرا بروپیاده روی روگوشیت برنامه نصب کن ورزش کن شیرینی طبیعی مث خرما بخور مصنوعیاترک کن ن بخاطر حرف مردم بخاطر حال خوب خودت وسلامتیت .منم لاغرم مسخرم میکنن ولی چاق نمیشم

و منی که دارم خودمو پاره میکنم که چاق بشم😐

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤