2777
2789

واقعا نمیتونم قطع رابطه کنم وگرنه حتما این کارو میکردم.

بارها دیدم از دسشویی بیرون اومدنی دست نمیشورن. خیلی دیربه دیر حموم میرن.دندون مصنوعی و بچه توی سینک میشورن. ظرفارو با اب خالی یا با کف خیلی کم میشوره. کلی لک چربی رو ظرفا هست.گوشت قرمز رو کلا نمیشوره و میگه شستم.سرویس بهداشتیا رو جرم‌گیر نمیزنن.با دستمال گردگیری ظرف خشک میکنه.ظرفشور کثیف رو میذاره رو کابینت. سطل آشغالش رو میذاره رو نمگیر ظرفا. و هزاران مورد بد و بدتر.

بخدا هربار میام عذابه برام. به محض اینکه میرسم اول همه جارو تمیز میکنم میکنم.ظرفای دم دست رو میشورم خیلی وقتا اشپزی میکنم فقط واسهداینکه بتونم اینجارو تحمل کنم.

بخدا قبل ازدواج اصلا این چیزارو نشون نداده بودن.

همسرمم خیلی وضعش خراب بود با دعوا و قهر خیلی خیلی خیلی بهتر شده. ولی این بهتر شدنشم بخاطر منه وگرنه ولش کنم برمیگرده به اصل خودش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر منم از دستشویی اومدنی دستاشونو نمیشورن

چاره ای نیست

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دیگه ...

کوتاه کوتاه بیایید و زود برگردید

و همین کارایی را که می گی انجام بده

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

چه دل پری داری ازشون خب نرو والا من چندشم شد

مجبورمممم وگرنه تاحالا همه راهای ارتباطی رو بسته بودم.

بعد جالبه همین خانوم کلی به من طعنه میزنه و سعی میکنه منو کوچیک کنه.

خدا صبرت  بده 

خانواده ی دایی  من اینجوری بودن 

به همسرم گفتم بهداشت ندارن 

بیا قطع ارتباط کنیم  

کلا خانواده ی مادرم  دایی هام  بهداشت صفر🤢 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
مجبورمممم وگرنه تاحالا همه راهای ارتباطی رو بسته بودم.بعد جالبه همین خانوم کلی به من طعنه میزنه و سع ...

طعنه میزنه چون میدونه تو ازش سری. میخواد اینجوری شما رو بیاره درحد خودشون پایین... تو باور نکن

خانواده شوهر منم از دستشویی اومدنی دستاشونو نمیشورنچاره ای نیست

تصور اینکه با اون دستا بره غذا بپزه بالا میارم.

سبزی پاک کردنی از یک کیلو حدود ۹۹۰ گرم سبزی درمیاره همش اشغال و کثیفیه.

امروز منو مسخره میکرد که کی سبزی رو یه ربع میخیسونه؟

خب کلی گربه ولگرد توی حیاطشون هست که میرن تو سبزیاشون.

دخترش خیلی تمیزه. ولی کلا هرکی تمیزه رو مسخره میکنن.

توالت خونه مادر شوهر من همیشه بوی ج ی ش میده ، چرا؟ چون خانم می‌ره توالت  و آب نمیریزه و برمیگرده 

من نمی‌دونم بچه هاش چیزی نمیگن، بو رو استشمام نمیکنن؟ 

باید ببینی چطور ظرف میشوره، فقط آب کشی می‌کنه ، همینطور کفی می‌زاره رو آب چکون

شوهرم از لحاظ تمیزی صفر بود 

مثلا از بیرون میومد، دست و صورت و پاهاشو نمیشست، لباس عوض میکرد ، می‌نشست سر جایش

آنقدر گفتممممممممم که بعضی اوقات می‌شوره 

هر چی میخوره می‌زاره همونجا و می‌ره اصلا واسش مهم نیست 

حالا خدااااارو شکر بهتر شده ، اما هنوز جا داره

خدایا شکرت   نصیب چنین خانواده ی  نشدم 

چون به شدت وسواسم

همسرم هم کپ خودمه 

خواهر شوهرم میدونه من روی سینک حساسم  

اونجا هم به دستش آب نمیزنه  

خداروشکر بادرکن

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘