2777
2789
عنوان

کمک پزشکی میخام فوری

140 بازدید | 10 پست

سلام 

من دیروز ظهر قرص سیپروترون کامپاند را فراموش کردم بخورم و امروز صبح یک قرص خوردم آیا باید قرص امروز را هم بخورم 

میشه دو تا قرص برای امروز 

دل درد داشتم صبح فکر کردم دارم عادت ماهانه میشم 

تا حالا شده فراموش کنید قرص ضد بارداری را بخورید 

البته من مجردم واسه ریزش مو و هورمون دکتر داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قرصتو فراموش کردی بخوری باید فرداش سر همون تایم میخوردی ، هروقت یادت افتاد که نباید بخوری  

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

اگه قرصتو فراموش کردی بخوری باید فرداش سر همون تایم میخوردی ، هروقت یادت افتاد که نباید بخوری

الان فرداش هست 

ظهر امروز تایمش بود ولی من صبح خوردم چون دیروز ظهر فراموش کردم 

الان نمی‌دونم یکی باید بخورم یا دو تا 

مجردم و رابطه ندارم که نگران بارداری باشم واسه تغییرات هورمونی و اینکه هورمون هام بیشتر به هم بریزه ترسبدم

امروز خوردم فقط نمی‌دونم باید یکی بخورم یا دو تا

مدل این قرص اینطوریه که هر روز فقط یکی باید ازش بخوری اگر هم یادت رفت واسه اون روز رو دیگه نباید بخوری البته سعی کن زیاد یادت نره چون دیگه قرص تاثیری نداره 

بنظرم قشنگ‌ترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....
الان فرداش هست ظهر امروز تایمش بود ولی من صبح خوردم چون دیروز ظهر فراموش کردم الان نمی‌دونم یکی باید ...

یکی بخور دوتا نه 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙