2777
2789

بخدا دیگه جونی واسم نمونده دیگه نمیتونم هی برم سراغ درمان و دکتر😭

همش ۱۸ سالمه ولی موهام بدجور ریخته

کع سرم داره معلوم میشه

من اگه کچل شم خودمو میکشم بخدا همین واسم مونده بود😭

یه راهی بگید یه قرصی چیزی

تروخدااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوجه داری ی قرص فیتو بخر و بخور..عالیه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

قرص ففول خارجی هر شب بخور 

هیر بیوتی سه ماه هر روز بخور 

آمپول بیوتین و بپانتین هم هفته ای یه دونه از هر کدوم بزن تا ۶هفته 

البته اگه مشکل هورمونی چیزی نداری این جوابه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

عزیزم تخم کتان و برنج ایرانی رو بریز تو‌۲ لیوان آب ،ده دقیقه بجوشون . بعد لعابش رو از پارچه رد کن  و بمال به ریشه ی موهات ،بعد دو ساعت هم آبکشی کن

ریزش ده ساله ی موهای منو فوق العاده کم کرد 

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
قرص ففول خارجی هر شب بخور هیر بیوتی سه ماه هر روز بخور آمپول بیوتین و بپانتین هم هفته ای یه دونه از ...

مرسی

از امپولا میترسم عوارض ایجاد کنه مامانمم هی میگه امپول بزن

ن ندارم هیچ مشکلی فقط ویتامین بدنم کمه

عزیزم تخم کتان و برنج ایرانی رو بریز تو‌۲ لیوان آب ،ده دقیقه بجوشون . بعد لعابش رو از پارچه رد کن و ...

مرسی گلم

چ مدت انجام دادید شما؟

و اینکه موهای ریخته شدتون دوباره در میاد؟

مرسیاز امپولا میترسم عوارض ایجاد کنه مامانمم هی میگه امپول بزنن ندارم هیچ مشکلی فقط ویتامین بدنم کمه

عوارضی نداره من هم واسه مامانم زدم هم شوهرم سه دوره زدم واسشون جواب هم گرفتن 

اگه میترسی ففول بخور عالیه 

ریزش مو بیشتر به خاطره فقر آهن هست 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

تمام جوانب رو رعایت کن: ۱-مرتب حمام برو و نذار موهات چرب بشه ۲-غذاهای پرجرب نخور؛ اگر چاقی و یا چربی خون داری کنترلش کن؛ چربی و غلظت خون ریزش مو شدید میاره؛ غذاهای چرب؛ فست فود؛ چیپس و پفک؛ انواع شیرینی ها و ... رو کاملا حذف کن

۳-بهترین شامپو رو استفاده کن، مثلا برای من فقط سانسیلک صورتی خوب بود؛ فقط شامپویی رو استفاده کن که به موهات می خوره؛ به نظر من ۹۰ درصد شامپوهای ایرانی تو بازار ریزش مو میارن

۴-تغذیت رو بهبود بده و مکمل گاهی استفاده کن؛ سعی کن روزانه بادام درختی تعدادی بخوری؛ ارده و شیره خوبه؛ شیر تازه گاو اگر بتونی از گاوداری پیدا کنی فوق العادست و ...

۵-اگر دانشجویی غذای دانشگاه رو نخور؛ طبعت رو بررسی کن اگر طبعت سرده غذاهای سرد رو با گرمی بخور

مرسی گلمچ مدت انجام دادید شما؟و اینکه موهای ریخته شدتون دوباره در میاد؟

یه چیزی شبیه معجزه بود برای من ،همون یک بار که استفاده کردم ریزش موهام از ۱۰۰ شد ۲۰ 

ارایشگرم بهم این راه حل رو داد 

در مورد رویش مجدد نمیدونم عزیزم

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤