2777
2789
عنوان

یه سوال

50 بازدید | 5 پست

پسرمن ۵ سالشه

بچه آقا و خوبی هست اما در ظاهر جوری نشون میده که از بین مادربزرگ ها انگار مادرشوهرمو بیشتر دوست داره( از حق نگذریم مادرشوهرم واقعا خانومه) 

بیشتر به مادرشوهرم زنگ میزنه و دوست داره پیش اون باشه

مامانم یکم ناراحت میشه ، چون پدرم فوت شده و من تک بچه و پسرم تنها نوه مادرم هست برای همین اینجور مسائل به دلش میاد

چیکار کنم مامانمم دوست داشته باشه؟

اینم بگما بیش مادرم بودنی میگه دوستت دارم و نازش میکنه ، اما وقتی کنار باباش باشه مادرشوهرمو میگه 

یه چیزی ام هست شاید دخیل باشه ما معمولا خونه مادرشوهرم رفتنی باهمیم یعنی پدرش ام هست اما بنا بر کارم گاهی که پیش مادرم هستیم چندین روز میمونیم و همسرم میره یه استان دیگه، حس میکنم نبود همسرم تو خونه مادرم باعث شده اونجا رو نخواد ، درسته؟

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم جای تغییر پسرتون باید به نگاه و علاقش احترام بذارید،ما بزرگترا باید قبول ودرک کنیم

من مشکلی ندارم که ، مادرم کمی ناراحت میشه

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است
من مشکلی ندارم که ، مادرم کمی ناراحت میشه

میدونم اما فکر کنم انتظار مادرتون کمی بالاس از بچه،بچه‌ها هر دوره ای به سمت و فردی علاقه دارن،بعدا اذیت میشن چون پسرتون بزرگتر بشن و نوجوان بشه شاید بیشتر هم تغییر کنه