2777
2789
عنوان

شماهایی که به بلاگره گفتین زشت

604 بازدید | 21 پست

تو پربازدید

بدونین که عمل به هرکسی نمیاد قطعا هرکی عمل کنه قرار نیس زیبا شه که همینطوری بگین مام عمل کنیم خوشگل میشیم

خیر دوستان 

این همه عجوزه عملی تو خیابون روشون عمل جواب نداده!

ادم زیبا زیباس حتی با عمل♥️

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

باشه تو حرص نخور

یکی عکس گذاشته نظر خواسته ملت هم نظر دادن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه فقط عمل نیست اینستا بیشتر بلاگرای خفن فیلترای خیلی ماهرانه با دوربینای آنچنانی دارن مخصوص هستن تو واقعیت قیافه هاشون زمین تا آسمون متفاوته تو فیلم و عکس پرفکت هستن

باشه تو حرص نخوریکی عکس گذاشته نظر خواسته ملت هم نظر دادن

حرص نمیخورم اینکه ادعا دارن با عمل زیبا میشن جوک قشنگیه😂😂😂

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

خوشگل بود ولی تو دل برو نبود

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
اخه فقط عمل نیست اینستا بیشتر بلاگرای خفن فیلترای خیلی ماهرانه با دوربینای آنچنانی دارن مخصوص هستن ت ...

من خودم دبستان با نگین حق دوست بودم تو جلایی پور مرزداران 

از همون موقع دماغ کوچیک و لب کوچیک و همون قبافه

الان همه زیر پستاش زدن وای عملی😂بحث دیدگاهای مردمه

من خودم دبستان با نگین حق دوست بودم تو جلایی پور مرزداران از همون موقع دماغ کوچیک و لب کوچیک و همون ...

این مورد شما استثنا بوده نمیشه تعمیم بدین به بقیه کل دنیا میدونن که اینستا عکسا و فیلماش ادیت شدید داره

همون نگین ام من الان سرچ زدم زیبان ولی خوشگل نیستن

اصولا اعتقاد دارم کسی خوشگل نیست چون دست بالای دست بسیاره

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

منکه ندیدمش ولی درکل زیبایی یه چیز نسبیه

ممکنه یکی از نظر من فوق العاده زیبا و کم‌نقص باشه که از نظر شما خیلی معمولی به حساب بیاد، به هرحال سلیقه ها متفاوته

درسته همه با عمل ممکنه به اون صورت زیبا نشن ولی قطعا از قبل خودشون بهتر میشن و ایرادات چهرشون تا حد زیادی با عمل برطرف میشه، ولی اونایی که میبینی دیگه خیلی تماشایی میشن و.. علاوه بر کار دست جراح بیسشون هم خوب بوده که ته چهره دیگه دست خود ادم نیست

من خودم دبستان با نگین حق دوست بودم تو جلایی پور مرزداران از همون موقع دماغ کوچیک و لب کوچیک و همون ...

😐🤦🏻عزیزم چرا گارد میگیرین دختر خالتونه مگه عمل قطعا روی زیبایی تاثیر داره این اسکلای پلنگ رو نمیگم ف.یلتر و دوربین بشدت تاثیر داره رو زیبایی چرا انقدر دفاع میکنید اخه زیباست ولی با فی.لتر و دوربین خوب و ژست خوب و عمل خوب 

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

😐🤦🏻عزیزم چرا گارد میگیرین دختر خالتونه مگه عمل قطعا روی زیبایی تاثیر داره این اسکلای پلنگ رو نمیگ ...

من خیلی از بلاگرا رو تو سالن زیبایی دیدم بدون ارایش قبل عروس شدن واقعا بنظرم زیبا بودن