2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا بیاینننن

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 45 پست
وقتی شرایط همون قبله.... گاهی میگم شاید همه حسم اشتباه بودهشاید کلن غلط انتخاب کردم

منم خیلی بهش فکر کردم ولی آخرش به این نتیجه رسیدم صرفا به خاطر سختیش مایوس شدم و گرنه دلم میخواد پزشکی بخونم جز اون هیچ رشته ای خوشحالم نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی بهش فکر کردم ولی آخرش به این نتیجه رسیدم صرفا به خاطر سختیش مایوس شدم و گرنه دلم میخواد پزش ...

دیر شد واسه من... دیگه هیچ حسی نسبت به هیچی ندارم

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

خطای ذهنته برنامه ی دیگه داری واسه زندگیت جز درس خوندن ؟کارای هنری اینا ؟

نه بخدا 

من تا حالا آنقدر معلق نبودم 

هیچوقت هیچوقت 

الان دنبال کارم و میخام برم کلاس خیاطی

همش ته ذهنم میگه شروع کن 

میگم نهههه من دیگه هیچوقت کنکور نمیدم 

انگار دارم لج میکنم و خیلی ام سر سختانه پاش واستادم

دنبال دوره برنامه نویسی و زبان ام هستم

و میدونم ک حسرتش ام تا آخر باهامه

باید از دولتی انصراف بدم چون حالم بهم میخورههه از رشته و دانشگاهم

ولی اونم هزینه داره 

کلافم 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

نه بخدا من تا حالا آنقدر معلق نبودم هیچوقت هیچوقت الان دنبال کارم و میخام برم کلاس خیاطیهمش ته ذهنم ...

امیدت به خدا باشه 

منم اوضاعم خیلی سخته نمیدونم قراره تهش چی بشه 

امیدوارم اتفاقات خوبی برای هردومون بیفته 

امیدت به خدا باشه منم اوضاعم خیلی سخته نمیدونم قراره تهش چی بشه امیدوارم اتفاقات خوبی برای هردومون ب ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی 💜

خواهش میکنم خوشحال شدم هم صحبت شدیم 😘

❤️

خب شاید به خاطر اینکه مشاورا میگن تیر تراز بهتری میده ولی خب تا نتایج بیاد هیچی مشخص نیست

ممنون

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
خب شاید به خاطر اینکه مشاورا میگن تیر تراز بهتری میده ولی خب تا نتایج بیاد هیچی مشخص نیست

نتایج کی میاد 

یعنی تراز اردیبهشت حساب نمی شه؟

یا اگر کسی تیر رو نداد تراز اردیبهشت کمم می شه؟

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
نتایج کی میاد یعنی تراز اردیبهشت حساب نمی شه؟یا اگر کسی تیر رو نداد تراز اردیبهشت کمم می شه؟

نتایج اولیه رو گفتن اواسط یا حتی اواخر مرداد میاد ، چرا اردیبهشت هم هست هر کدوم که بهتر باشه لحاظ میکنن که خب الان فقط اردیبهشت رو داره ، نه تراز  کنکور ثابته تغییری نمیکنه