بستنی_توپی_86 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 701 عنوان محصل های دبیرستانی رشته ریاضی😐 198 بازدید | 25 پست پیشنهاد میکنید چجوری هندسه رو یاد بگیرم🥴💔 جنگ! 1403/04/26 | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6934 تجسم مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
بستنی_توپی_86 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 701 فیلم ببین خب سایت الا بدرد نمیخوره😐💔 جنگ!
شیوا388 عضویت: 1387/05/01 تعداد پست: 4385 رشته رياضي خ سخته؟دخترم فيزيك دوست داره رياضيش خوبه ولي دوست ندارهبنظرت ميتونه موفق بشه؟ازعهده ش بر مياد؟
بستنی_توپی_86 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 701 مسئله حل کن زیاد خب باید اول یاد بگیرم جنگ!
بستنی_توپی_86 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 701 رشته رياضي خ سخته؟دخترم فيزيك دوست داره رياضيش خوبه ولي دوست ندارهبنظرت ميتونه موفق بشه؟ازعهده ش بر ... برای کسایی که استعداد و علاقه بهش نداره بله خیلی سخته جنگ!
بستنی_توپی_86 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 701 من تجربی ام ریاضی معین کرمی میدیدم معین کرمی؟ جنگ!
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6934 برای کسایی که استعداد و علاقه بهش نداره بله خیلی سخته من هندسه رودوست داشتمعاشقش بودم مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
بستنی_توپی_86 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 701 من هندسه رودوست داشتمعاشقش بودم خب چطوری میخوندیش؟ جنگ!
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6934 خب چطوری میخوندیش؟ من چون علاقه داشتم همونجاکه دبیرم تدریس میکردمیفهمیدم ومسائل کتاب روحل میکردم ودیگه توذهنم میموند مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......