diana_ahmadi مدیر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 2693 عنوان امتحان نهایی برداشته شد | مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 54 پست بچه ها یه خبرایی شنیدم نمیدونم راسته یا نهمیگن برای سال اینده تاثیر نهایی و امتحانات برداشته شدهحتی تاثیر مثبت هم دیگه نداره و فقط باز شده خود کنکورنمیدونم راسته یا نه؟ تصویب میشه یا نه؟ میگن پیشنهاد پزشکیان بوده حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋 1403/04/26 | 13:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
diana_ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 2693 خدا کنهمن ۲۵ سالمه و بعد از چند سال دوری درس از شهریور میخواستم شروع کنمبه نظرتون عمومی ها برمیگرده؟ شاید برگرده اگر نهایی حذف بشهولی بازم به نفعه چون نهایی هم در سطح کنکور بود عمومیاشبا این تفاوت که اختصاصی هم بوده حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
رازززززز عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 7179 شاید برگرده اگر نهایی حذف بشهولی بازم به نفعه چون نهایی هم در سطح کنکور بود عمومیاشبا این تفاوت که ا ... موافقم عزیزم
dr_mahdieh عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 2676 خدا کنهمن ۲۵ سالمه و بعد از چند سال دوری درس از شهریور میخواستم شروع کنمبه نظرتون عمومی ها برمیگرده؟ دعا کن هرگز عمومی به کنکور برنگرده وگرنه ی ذره احتمال قبولی هم پر
dr_mahdieh عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 2676 شاید برگرده اگر نهایی حذف بشهولی بازم به نفعه چون نهایی هم در سطح کنکور بود عمومیاشبا این تفاوت که ا ... نهایی در سطح کنکور بود ؟خیلی بهتر از از کنکور هست تست های بشدت سخت ادبیات عربی دینی ترکیبی و زبانی که باید ایاتس بلد باشی تا درصد بالا بیاری
رازززززز عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 7179 دعا کن هرگز عمومی به کنکور برنگرده وگرنه ی ذره احتمال قبولی هم پر اتفاقا داری اشتباه میکنی اگه برگرده دوباره عدالته اونجوری خیلی سخت تر بود
dr_mahdieh عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 2676 آره دقیقا اکثر کسایی که ناله میکنن از نهایی هرگز از پس کنکور عمومی برنمیان این ی واقعیت تلخه جالبیش اینجاست چون از پس نهایی برنیومدنمیخان کنکور عمومی برگزار شه یکی نیست بگه هیچ جوری از پس هیچکدوم بر نمیاین
sunfloweruu عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 531 خوشحالم چ امسال قبول بشم چ بمونم پشت کنکور واقعا این خبر خوبی بود
عطر__نارنج عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 3787 انشاالله شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
وین_رونی عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 183 خدا کنهمن ۲۵ سالمه و بعد از چند سال دوری درس از شهریور میخواستم شروع کنمبه نظرتون عمومی ها برمیگرده؟ متاسفانه مجمع تشخیص مصلحت قبول نکرد
alwaysinlove عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 1738 متاسفانه مجمع تشخیص مصلحت قبول نکرد مطمعنییی؟ خداروشکررررر
dr_mahdieh عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 2676 اتفاقا داری اشتباه میکنی اگه برگرده دوباره عدالته اونجوری خیلی سخت تر بود در ضمن من از آموش و پرورش پرسیدم گفتن هرگز عمومی به کنکور برنمیگرده هرگزچندین ساله دارن برا این طرح برنامه میریزن و هزینه سنگین زیرساختش پرداخت شده تا مصوبه اجرا شه با قوت خودش در ضمن بعلت اینکه دو ساله که گفتن عمومی کنکور نیست هیچکس عمومی تست نزده و نمیشه 12تا کتاب عمومی رو تو کمتر از نه ماه تست زد
وین_رونی عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 183 اکثر کسایی که ناله میکنن از نهایی هرگز از پس کنکور عمومی برنمیان این ی واقعیت تلخه جالبیش اینجاست چو ... کنکور بهتر از نهایی هست