2777
2789
عنوان

امتحان نهایی برداشته شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر کسایی که ناله میکنن از نهایی هرگز از پس کنکور عمومی برنمیان این ی واقعیت تلخه جالبیش اینجاست چو ...

من خودم سمپاد درس می خونم و نهایی هام رو خوب دادم ولی شما نمی فهمید فکر می کنید با نمره ۱۸ می تونید رشته تاپ قبول شید عزیزم امکان ندارد توی مدارسی مثل سمپاد همه دانش آموزا نمرشون بالای ۱۹ هست امکان ندارد یکی معدلش زیر ۱۹ بشه پس الکی دلتون خوش نکن امید داشته باش که عمومی برگرده وگرنه تمام بچه های که از امکانات کمتری برخوردارن هیچی نمی شن ببخشیدا ولی بذار بهت بگم چه خبر توی مدارس سمپاد همه دانش آموزا می تونن معدل بالای ۱۹ کسب کنن ولی نمی تونن همشون کنکور خوبی بودن خودم با چشمای خودم دارم می بینم پس اگه مدرسه خوبی درس نمی خونی و می خوای بمونه با رویاهات خداحافظی کن عزیزم خودم با اینکه مدرسه خوبی درس می خونم وقتی می بینم دروسی مثل محیط زیست و .. شدن ملاک سنجش و دروسی مثل ادبیات به صورت حفظی هست ناراحت می شم مدارس سمپاد بچه هامون خرخوننن خرخون ولی خیلیاشون نمی فهمم چی دارن می خونن حداقل کنکور مفهومی بود و به نفع دانش آموزای زرنگ تر بود ولی الان چی حق خیلیا به خاطر به معدل کوفتی خورده شد بعد شما می گید بهتر بود ؟ تمام کشورهای دنیا چیزی مثل کنکور دارن و کنکورشون کاملا مفهومیه بعد ما مثل عقب مونده ها به جای اینکه پیشرفت کنیم روز به روز پسرفت می کنیم مدارسی که تو تهران امکانات بهتری دارد فکر می کنی براشون نهایی چیزی هست ؟ نه به راحتی می رن می دن میان تموم شد به خواستشون رسیدن ☺️🙏تموم شد اون زمانی که پشت کنکوری بودی. و نیومدی کنکور می دادی قبول می شدی الآن اگه نتونی همون سال کنکورت قبول شی باید خودتو بکشی رسماً که سال دیگه قبول شی چرا ؟ چون نزدیک ۳۲ تا امتحان بدی 

من خودم سمپاد درس می خونم و نهایی هام رو خوب دادم ولی شما نمی فهمید فکر می کنید با نمره ۱۸ می تونید ...

من کار ندارم به این چیزا 

از شخص موثق پرسیدم و تاکید کردن هرگز 

و بعد هم گفتن لغو محاله دنبال اصلاحیم 

و اینکه از هر پایه چ درسایی تاثیرگذاز باشن

نهایی در سطح کنکور بود ؟خیلی بهتر از از کنکور هست تست های بشدت سخت ادبیات عربی دینی ترکیبی و زبانی ک ...

چی میزنی. نهایی عمومیاش خیلی سخت تر از کنکور بود

زبان نهایی در سطح ایلتس بوده نه کنکور. بعدم تشریحی رو با تستی مقایسه میکنی؟؟  برای تشریحی باید واو به واو حفظ باشی

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
عزیزم این شرایط برای همه هست کسی عمومی تست نزده پس اصلا نمی تونه دلیل براین باشه که کنکور برنگرده چر ...

قانونا باید برای کنکور عمومی به دوازدهمی هایی ک کنکور دارن از سال دهمشون گفته باشن نه از الان 

دعا کن هرگز عمومی به کنکور برنگرده وگرنه ی ذره احتمال قبولی هم پر

برای تو پر که نمیتونی بخونی وگرنخ به نفع بقیس همه دارن دعا میکنن

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
اتفاقا داری اشتباه میکنی اگه برگرده دوباره عدالته اونجوری خیلی سخت تر بود

دقیقا

اکثر کسایی که ناله میکنن از نهایی هرگز از پس کنکور عمومی برنمیان این ی واقعیت تلخه جالبیش اینجاست چو ...

نه تو لابد برمیای😂😂😂 نکنه کاربریت رو زدی دکتر باورت شده