2777
2789
عنوان

تحلیل خوابهای شما

231 بازدید | 45 پست

سلام دوستان 

اگه دوست دارید تحلیل روانشناختی خوابهاتون رو بدونید خوابتون رو اینجا بنویسید در اولین فرصت‌میام تحلیلش رو براتون‌مینویسم. 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج دختر مجرد با محارم(عمو)

باید کل خوابتون رو بنویسید و احساساتی که تو خواب داشتید 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
خواب دیدم ب سختی دارم میرم محل کارهمه جا تاریکهپاهام جون ندارندیر شدهرسیدم از کنارم ی سوار با سرعت ر ...

خواب باید کامل باشه ، ادامش چی شد؟

عاشق یکی شدم و هردو همو دوست داشتیم بعد یهو دیدم فریبم داده و منو زندانی کرد و قصد کشتنمو داشت 😂

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

خواب دیدم یه جایی هستم با عجله میام بیرون ی حفت کفش بر میدارم تا جلوی در پا برهنه با همون عجله و کفش ...

بعدش چی شد؟

یبار هم خواب دیدم تو یه شلوغی با کسی که دوسش دارم داشتم میرفتم ک یه لحظه دیدم نیستش و گمش کردم یه مدتی سر جام موندم و اطراف با چشم میگشتم وقتی داشتم پشت سرم میگشتم برگشتم تا جلوم وایساده دستم گرفت با خودش برد تو یه باغ که سه طرفش باغ درختای بلند و سبز داشت ایقدر که به بالا نگاه میکردی فقط درخت میدیدی یه شلنگ برداشت و اب میپاشید به درختا .کف باغ کلا سنگ فرشای کوچیک مربعی بود ک بین سنگ ها چمن بود و پا میزاشتی روشون لق بودن و تکون میخوردن